16 Şubat 2026
Altın 7049.45
BIST 12433.5
Dolar 43.7047
Euro 51.896
Sterlin 59.4005
Ankara 14°C

Yunanistan'dan Almanya'ya sert uyarı

Yunanistan'dan Almanya'ya sert uyarı
Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Yunan televizyonunda katıldığı bir programda, “Almanya sert tavrını değişmezse ve Avrupa'yı bölmek isterse biz de yeni kaynaklardan fon bulma olan B planımızı uygularız dedi.

Yunan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Yunan televizyonunda katıldığı bir programda ülkenin ekonomik sorunlarına dair açıklamalarda bulundu.

Kammenos, Yunanistan'ın Euro Bölgesi ile yeni borç anlaşmasında başarılı olmamasının sonucunda diğer ülkelerden yardım isteyeceğini ifade etti. Kammenos konuşmasında, "İstediğimiz bir anlaşma. Fakat anlaşmanın yapılamaması halinde, umuyorum olur. Almanya sert tavrını değişmezse ve Avrupa'yı bölmek isterse biz de yeni kaynaklardan fon bulma olan B planımızı uygularız dedi.

Kammenos B planı çerçevesinde fon istenecek ülkelerin ise ABD, Rusya, Çin ya da diğer ülkeler olabileceğini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir