07 Kasım 2026
Altın 6555.4
BIST 11482.6
Dolar 50.1426
Euro 55.9077
Sterlin 66.7698
Ankara 5°C

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Meclis Üyeleri İle Çalışma Yapılan Mahalleleri Gezdi

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Meclis Üyeleri İle Çalışma Yapılan Mahalleleri Gezdi
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, meclis üyeleri ile çalışma yapılan mahallelerde incelemelerde bulundu.Meclis üye

Meclis üyeleri yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Başkan Çelikcan, girilen bütün mahallelerde yapılan çalışmanın birbirine yakın olduğunu belirterek, "Ekiplerimiz tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye özen gösteriyor." dedi.

Başkan Çelikcan, Yüreğir meclisinin bu güne kadar uyum içerisinde çalışmasından çok memnun olduğunu belirterek, "Biz meclis üyelerimizin neye onay verdiklerini görmeleri amacıyla, nerelerde çalışma yapılıyor yerinde görelim istedik. Burada herkesin ortak amacı Yüreğir'e bir şeyler yapabilmek. Aldığımız bütün meclis kararlarını oybirliği ile alıyoruz. Çünkü hepimiz Yüreğir'in kalkınması için mücadele ediyoruz." diyerek halka hizmet noktasında ortak noktada birleştiklerini belirtti.

Muhalefet Meclis üyeleri adına söz alan CHP Grup sözcüsü Ertan Sümer ve MHP Grup Sözcüsü Hüseyin Tumlukolcu seçimlerden sonra 1 yıl geçmesine rağmen güzel çalışmalara şahit olduklarını ve bu çalışmaların devam etmesini dileyerek Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler.

Grup sözcüleri yaptıkları açıklamada halkın menfaatine olacak her türlü çalışmaları destekleyeceklerini belirtti.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir