1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yüreğir Belediyesi, Vergileri Mobil Tahsilat Aracı İle Toplayacak
Yüreğir Belediyesi, Vergileri Mobil Tahsilat Aracı İle Toplayacak

Yüreğir Belediyesi, Vergileri Mobil Tahsilat Aracı İle Toplayacak

Yüreğir Belediyesi vergi tahsilat ve beyan verme işlemlerinde kullanılmak üzere oluşturduğu mobil aracı vatandaşların hizmetine sundu.

A+A-

Yüreğir Belediyesi vergi tahsilat ve beyan verme işlemlerinde kullanılmak üzere oluşturduğu mobil aracı vatandaşların hizmetine sundu. Özel olarak dizayn edilen araçta vatandaşlar belediye ile ilgili birçok işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Aracı gezerek bilgi alan Başkan Çelikcan, bu araçla hem vatandaşlara kolaylık sağlanacağını hem de belediye bütçesine katkı sağlayacağını belirtti. Amaçlarının vatandaşlara daha çok hizmet etmek olduğunu, Adana’da ve Yüreğir de ilk defa böyle bir uygulama başlattıklarını belirten Mahmut Çelikcan, “Mobil aracımızla vatandaşlarımız emlak beyanı ve vergi tahsilât işlemlerini gerçekleştirebilecekler. En uzaktaki mahallemiz 45 kilometre. Belirli zamanlarda araçlarımız mahallelere ve beldelerimize giderek vatandaşlarımızı yormadan hizmeti ayaklarına götürüyoruz. Bu gezici aracımız gittikleri bölgelerde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini de alacaklar ve görevli arkadaşlarımız bizlere ulaştıracaklardır. Sorunlar ilgili birimlere ulaştırılarak sorunlarının çözümü yoluna gidilecek. Böylelikle 2 işi birden yapmış olacaklar.’ şeklinde konuştu.

Hizmetin ayaklarına gelmesinden çok memnun olan vatandaşlar, buradan belediyeye kadar gidip beyan vermenin ve vergi ödemenin kendileri için çok zor olduğunu belirterek, “Belediyeye gidip vergimi yatırmak hem zaman hem de ekonomik kaybımız oluyordu. Hizmet ayağımıza gelmiş durumda. Bu uygulama için Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.
CİHAN

Yüreğir Belediyesi, vergileri mobil tahsilat aracı ile toplayacak

Yüreğir Belediyesi, vergileri mobil tahsilat aracı ile toplayacak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.