1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yüreğir’de Yaz Kursları Başlıyor
Yüreğir’de Yaz Kursları Başlıyor

Yüreğir’de Yaz Kursları Başlıyor

Yüreğir Belediyesi, öğrencilerin yaz aylarını boşa geçirmemeleri için tekvando, resim, satranç, matematik, İngilizce, drama, grafik tasarım, masa tenisi, ebru, bağlama, gitar, piyano ve futbol alanlarında ücretsiz yaz kursları düzenliyor.

A+A-

Yüreğir Belediyesi, öğrencilerin yaz aylarını boşa geçirmemeleri için tekvando, resim, satranç, matematik, İngilizce, drama, grafik tasarım, masa tenisi, ebru, bağlama, gitar, piyano ve futbol alanlarında ücretsiz yaz kursları düzenliyor. Yeni hizmete açılan kültür evlerinde verilecek kurslara 13-17 yaş arası öğrenciler katılabilecek. 2 dönem halinde verilecek kursların ilk dönemi 10 Haziran - 5 Temmuz arasında olacak. 2. dönem kurslar ise 12 Ağustos - 13 Eylül arasında düzenlenecek.
Çocukların ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ‘Çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayarak geleceğimize en büyük yatırımı yapıyoruz.’ dedi.

Gençlerimizin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaz kurslarını açtıklarını belirten Başkan Çelikcan, ‘Çocuklarımızı kültür evlerine davet ediyoruz. Hem hobi kurslarından hem de okullarında kendilerine yardımcı olacak derslerden eğitim alabileceklerdir. Buralarda öğretmenlerimizin kontrolünde çocuklarımız ilgi duydukları kurslardan birine katılabilecek. Bu sayede eğitimine ara vermemiş hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş olacaklar.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yüreğir’de yaz kursları başlıyor

Yüreğir’de yaz kursları başlıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.