“Lig TV yeni spikerini arıyor” adlı yarışmaya Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nden katılan Yusuf Zobar’ın, final etabı için İstanbul’a gittiği bildirildi.
Lig TV tarafından düzenlenen ve 7 hafta süren “Lig TV yeni spikerini arıyor” adlı yarışmada yaklaşık 3500 katılımcı içinden, jüri elemesi ve halk oylaması sonucu finale kalan Ereğli FM Haber Merkezi Yönetmeni ve Gazetespor Yazı İşleri müdürü Yusuf Zobar, final yarışması için Lig TV’nin İstanbul Ayazağa’daki stüdyolarına davet edildi.
Lig Tv spikerleri Melih Şendil ve Melih Gümüşbıçak’ın jüri üyesi olduğu yarışmada toplam 7 finalist, 8 Eylül Cumartesi günü final yarışmasına katılacak.
Finalistler arasından birincinin nasıl seçileceği aynı gün belli olacak. SMS ya da Facebook ve www.ligtv.com.tr üzerinden halk oylaması ihtimalinin de bulunduğu yarışmanın finalistlerinden Zobar, “Finale kalmamda desteklerini gördüğüm herkese teşekkür ediyorum. Yolun sonuna geldik. Cumartesi günü İstanbul’da olacağım. Oylamanın nasıl olacağı konusundaki detaylı bilgilendirmeyi ancak o gün öğrenip kamuoyu ile paylaşabileceğim.”
Yarışmanın finalini kazanacak katılımcının, Lig TV’de 6 ay staj kazanıp yayıncı kuruluşta spiker olacağı belirtildi.
CİHAN
Kaynak: