30 Ekim 2026
Altın 6441.54
BIST 11165.44
Dolar 49.9297
Euro 55.9355
Sterlin 66.9448
Ankara 7°C

ZAM İSTEDİ KOVULDU!

ZAM İSTEDİ KOVULDU!
Şebnem Kısaparmak Kanal 7'deki programı için haftalık 50 bin lira istedi; kanal ise bunu fazla bulunca 40 bin liraya Esra Ceyhan'la anlaştı..
Geçen sezon Kanal-7'de hafta içi 5 gün program yapan ünlü sunucu Şebnem Kısaparmak, yüzde 70 zam isteyince yerini Esra Ceyhan'a kaptırdı.
 
Samimi sunumunun yanı sıra, ekranda kendi yazıp okuduğu şiirleriyle de geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kısaparmak, yaz başında yeni sezon için ücretinin artırılmasını istedi. 'Hayatı paylaşmaya ve güne dair güzellikleriyle evlerinize konuk olan program' sloganıyla ekrana gelen Kısaparmak, haftada 30 bin lira alırken ücretinin 50 bin liraya çıkartılmasını talep etti.
 
Kanal yönetimi, yüzde 70'i bulan ücret artışını fazla bularak yeni sezon için uzun süredir ekranlardan ayrı olan Esra Ceyhan ile anlaşma yoluna gitti. Bunun üzerine Esra Ceyhan, Şebnem Kısaparmak'ın yerine hafta içi hergün öğleden sonra program yapmaya başladı. Programında, aktüel, moda, güzellik, anne, çocuk, sağlık ve yaşam konularını işleyen Esra Ceyhan'ın program için kanal ile haftada 40 bin liraya anlaştığı öğrenildi. (BUGÜN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir