19 Mart 2026
Altın 6914.5
BIST 12433.5
Dolar 44.3059
Euro 50.8171
Sterlin 58.8931
Ankara 9°C

Zonguldaklı Şoförler Başkının Seçiyor

Zonguldaklı Şoförler Başkının Seçiyor
Daha önce bugüne ertelenen Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Olağan Genel Kurulu başladı. Can Pola

Can Polat Pamay Spor Salonu'nda yapılan 36. Olağan Genel Kurul'un Divan Başkanlığı'nı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Birliği Hukuk Müşaviri Avukat Cahit Yıldırım yapıyor. Muharrem Coşkun, Osman Köksal Bahar, İbrahim Öner, Yaşar Küçük ve Salim Bektaş'nı aday olarak yarıştığı genel kurulda, adaylardan Çoşkun, konuşması sırasında zaman zaman yuhalandı. Ortamın yumuşatılmasının ardından genel kurul diğer adayların konuşmaları ile devam etti.

Adayların konuşmalarını tamamlamasıyla birlikte tekrar söz alan Muharrem Coşkun, Osman Köksal Bahar'ın şoför esnafına bildiri dağıttığını söyledi. Bahar'ın faaliyetlerini eleştirirken, diğer adaylara başarılar diledi.

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın mevcut Başkanı ve başkan adayı Osman Köksal Bahar da görevleri süresince yaptıkları çalışmaları anlatarak destek istedi. Konuşmaların ardından başlayan oylama halen sürüyor.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir