21 Ağustos 2026
Altın 7105.45
BIST 14485.01
Dolar 48.0622
Euro 56.2735
Sterlin 65.5136
Ankara 33°C

Zonguldak'ta Boya Ustalarına Seminer Verildi

Zonguldak'ta Boya Ustalarına Seminer Verildi
Zonguldak'ta boya ustalarına yönelik seminer verildi. Ke

Kevser Ticaret İşletmesi ve Dyo işbirliğiyle Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Memurlar Lokali'nde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 150 ustaya son teknolojiler hakkında bilgi aktarıldı.

Boya teknoloji uzmanı Öztürk Terzi, vatandaşların beğenisine hitap eden kaliteli boya sanatının nasıl yapılacağı konusunda son teknolojik bilgileri boya ustalarıyla paylaştı.

Soru-cevap şeklinde ve uygulamalı olarak gerçekleşen seminerin ardından hediye çekiliş bölümüne geçildi.

Çeşitli ev eşyalarından oluşan hediyeleri kurayla çekip kazanan ustalar, kendileri açısından verimli geçen etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Zonguldak'ta bina ve diğer yapılara boya yapan yaklaşık 150 ustanın, yaz sezonu öncesi eğitime tabi tutulması organizasyonunu sağlayan Kevser Ticaret İşletme Müdürü Yasin Yılmaz, "Kaliteli işçilik ve boya için binalarda nitelikli boyayı kullanmak ve daha uzun ömürlü bir sistem oluşturmak için ustalarımızı bilgilendirdik. Halkımızla ortak paydada daha ileriki zamanlarda bunun neticesini alacağımızı düşünüyorum. Bu tür etkinlikleri daha önce de yapmıştık, bundan sonra da devam ettirmeyi düşünüyoruz." dedi.

Doğu Marmara Genel Müdürü Rahmi Demirel de Zonguldak'taki boya ustaları için düzenledikleri seminerlerin çok keyifli ve verimli geçtiğini kaydederek, şunları söyledi: "İki yıl aradan sonra değerli ustalarımız ve bayimiz Kevser Ticaret'in katkılarıyla bir araya geldik. Amacımız burada, değerli ustalarımızın bilgi, beceri ve deneyimlerini geliştirmek, mesleki becerilerini artırmaktır. Diğer taraftan boya sektöründe yeni gelişen teknolojileri hakkında onlara bilgi aktardık. Tüketicilere sunulan kaliteli ürünlerin ehil ellerde, yüzeylere doğru aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenli yapılan bu eğitim programlarımıza bir yenisini eklemiş olduk."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir