1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 1.van Kitap Fuarı'nda İmza İzdihamı Yaşandı
1.van Kitap Fuarında İmza İzdihamı Yaşandı

1.van Kitap Fuarı'nda İmza İzdihamı Yaşandı

Van’da bu sene ilki gerçekleştirilen 1. Van Kitap Fuarı’nda yazarların imza günlerinde izdiham yaşandı.

A+A-

Van’da bu sene ilki gerçekleştirilen 1. Van Kitap Fuarı’nda yazarların imza günlerinde izdiham yaşandı. Fuarın ilk gününde 16 yazar, okurlarıyla buluşurken, ikinci günde ise 21 yazar okurlarına imza dağıttı. Hafta sonu olması sebebiyle yoğun ilgi gösterilen Van Kitap Fuarı’ndaki tüm stantların önünde kitap almak isteyen Vanlılar uzun kuyruklar oluşturdu.

Kültür Bakanlığı, Van Valiliği, Van Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, (YYÜ) Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) ve Kültür Kenti Vakfı'nın işbirliğiyle açılan fuarda; yazarlar okurlarıyla buluşuyor. Fuarın ilk gününde 16 yazar, okurlarıyla imza gününde buluşurken, ikinci günde ise 21 yazar okurlarıyla imza gününde buluştu. Hafta sonu olması sebebiyle yoğun ilgi gösterilen Van Kitap Fuarı’ndaki tüm stantların önünde kitap almak isteyen Vanlılar uzun kuyruklar oluşturdu. Pazar günü fuara katılan yayın gruplarının yazarlarından Mustafa Armağan, Kahraman Tazeoğlu, Arif Akpınar, Mehmet Akar, Abdullah Yıldız, Nuray Sayarı, Altan Tan, Eyyüp Altun, Roni War, Çetin Duran, Gülşen Çağan, Mahmut Özçelik, Ayşe Ünsal, Hicri Özgören, Cihat Albayrak, Ahmet Turgut, Cemil Tokpınar, Yavuz Bahadıroğlu, Celile Celil, Demet Tezcan, Tayfun Şahin ve Hicri İzgören hayranlarına kitap imzaladı. En yoğun ilgiyi ise Mustafa Armağan ile Kahraman Tazeoğlu gördü. Armağan ve Tazeoğlu hayranları yazarlarından imza almak için fuar alanının önünde metrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu. Çift sıra oluşturan Vanlıların imza kuyruğu İskele Caddesi’ndeki kaldırımlara kadar taştı. Yazarlar da hayranlarının gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Bu arada Van canavarını simgeleyen bir kostüm giyen bir kişi katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Van Valisi Münir Karaloğlu da Çatak’taki festivalin ardından Kitap Fuarı’na geldi. Vanlıların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaloğlu, kitaplarını imzalayan yazarları ziyaret etti. Daha AAktuğ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Ali Yeşildal’la birlikte fuar alanındaki stantları gezen Karaloğlu, daha sonra buradan ayrıldı.

CİHAN

1.Van Kitap Fuarı'nda imza izdihamı yaşandı

1.Van Kitap Fuarı'nda imza izdihamı yaşandı

1.Van Kitap Fuarı'nda imza izdihamı yaşandı

1.Van Kitap Fuarı'nda imza izdihamı yaşandı

1.Van Kitap Fuarı'nda imza izdihamı yaşandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.