1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköy'e Helikopterle Geldi
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköye Helikopterle Geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköy'e Helikopterle Geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Nazmiye Demirel'in cenaze törenine katılmak üzere, Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy beldesine helikopterle geldi.

A+A-

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Nazmiye Demirel'in cenaze törenine katılmak üzere, Isparta’nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy beldesine helikopterle geldi. Helikopteren indikten sonra otomobile binen Demirel, öğle namazına müteakip cenaze namazının kılınacağı Şehriban Hatun Camii'ne geçti.
Öte yandan DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, işadamı Ali Şen ve çok sayıda vatandaş da camiye geldi. Mehmet Ağar camiye gelişinde yaptığı kısa açıklamada, “Siyaset ve devlet hayatında olan insanlar kendi aileleri için, kendi yakınları için yaşamazlar. Millet için, devlet için yaşarlar. Bu yaşam içinde en büyük fedakarlıkta onların eşlerine düşer. Rahmetli Nazmiye hanım da bunun tipik bir örneğiydi. Bu fedakarlık içinde çileli bir ömür yaşadı. Kolay değildi. Allah rahmet etsin. Tabii son hepimiz için. Bugün de bu son grevimizi yapmak için buradayız.”

Bu arada cenaze namazı öncesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Jandarma eğitimli köpeklerle araçlar ve eşyalar üzerinde arama yaptı. Ayrıca cenazeye katılanlara dağıtılmak üzere yemekler hazırlandı. CİHAN

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköy'e helikopterle geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköy'e helikopterle geldi

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İslamköy'e helikopterle geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.