1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. ''Abdullah'ın takımını benzetir!''
Abdullahın takımını benzetir!

''Abdullah'ın takımını benzetir!''

Spor yorumcusu ve köşe yazarı Hıncal Uluç, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda mücadele eden milli takımımıza övgüler yağdırdı!..

A+A-

Turnuvadaki ilk maçında El Salvador'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden U20 Milli Takımımız, Hıncal Uluç'un beğenisini kazandı. Uluç, teknik direktör Feyyaz Uçar ve takımın golcülerinden Cenk Şahin'den övgü dolu sözlerle bahsederken A Milli Takım teknik direktörü Abddulah Avcı'ya ise çok konuşulacak bir göndermede bulundu:

"Bu Feyyaz'ın (Uçar) takımı Abdullah'ın takımını benzetir."

İşte Uluç'un Fotomaç Gazetesi'nde bugün yayınlanan röportajından önemli bölümler:

 

"...Bizim attığımız goller olağanüstü... 'Jeneriklik' derler ya öyle gollerdi. O Cenk Şahin... Nasıl bir sürat, nasıl bir top kontrolü, nasıl bir finishing... Attığı goller ders! Hakan Şükür'den başlayarak Burak Yılmaz'a kadar Türkiye'nin bütün gol krallarına ders verecek güzellikte topa vurdu adam... Kaleci ile karşı karşıya kalındığında top nasıl kullanılır dersi verdi. 20 kişi falan seyrediyorduk, nerede oynuyor kimsenin haberi yoktu. Sonra internete baktık; Büyükşehir Belediyesi'nde oynuyormuş!

Oynasa hatırlarım. Ama şu oyunu tesadüf değil de gerçekse, bir daha maçını izleyeceğim, hani o 'çilekler takımı' Galatasaray'da direkt oynar bu çocuk. "Böyle yetenekler var, böyle yetenekleri arayacaksın, bulacaksın" demiştim taa seçildiği zaman Abdullah Avcı'ya... "Sen gel bir Abdullah Avcı takımı yap. Bu eski kokuşmuşlardan vazgeç. Bunlar bir halt olsalar zaten yaparlardı şimdiye kadar, yapamadılar." Ne onu yaptı, ne bunu yaptı! 28. sırada aldığı Türkiye'yi 54. sıraya düşürdü. Şimdi Türkiye'de kimsenin kendisine güveni kalmadı, inancı kalmadı. Ne yaptığı belli değil. Bu Feyyaz'ın (Uçar) takımı Abdullah'ın takımını benzetir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.