1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adıyaman’da Spor Camiasının Sorunları Ele Alındı
Adıyaman’da Spor Camiasının Sorunları Ele Alındı

Adıyaman’da Spor Camiasının Sorunları Ele Alındı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı faaliyet programında yer alan hizmetlerde ve etkinliklerde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmaların toplantılarına Adıyaman'da devam edildi.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı faaliyet programında yer alan hizmetlerde ve etkinliklerde verimliliğin artırılmasına yönelik çalışmaların toplantılarına Adıyaman'da devam edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı müşavirlerinden Mehmet Ali Babacan ve Yaşar Kaptan Başaran’ın katılımıyla ve etkinliklerde verimliliğin artırılmasına yönelik politikalara yer vermek amacıyla Adıyaman’da spor camiasının temsilcileri ile istişare toplantısı yapıldı.

Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya müşavir Mehmet Ali Babacan, Yaşar Kaptan Başaran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Seyit Ahmet Bağcı başkanlık etti. Toplantıya ASFK Başkanı Cenap Taşkın, Futbol İl Temsilcisi Sadık Keskin, Hakem ve Gözlemci Derneği Başkanı Mehmet Yapıcı, Adıyaman’da bulunan tüm amatör spor kulüpleri başkanları, antrenörler, sivil toplum kurulları ve engelliler derneği temsilcilerinin katıldığı toplantıda spor camiası temsilcilerinin sorunları, beklentileri ve çözüm önerileri tartışıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, "Spor camiasının bakanlığımızca sorunlarının tespiti ve çözümleriyle ilgili ilimizde taban birlikleri ile sorunlarımızı tartışıp raporlamalarını yapacağız. Amacımız ilimizde spor çalışmalarını en iyi ve üst seviyelere taşınmaktır. İlimizdeki tüm spor kulüpleri, antrenör, gözlemci ve derneklerimizle bir aradayız. Umarım verimli ve sonuçlarından faydalanacağımız bir toplantı olur.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müşavirlerinden Mehmet Ali Babacan ise Adıyaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu:

“Bakanlığımız tüm illerde sporun gelişmesi, sorunlarının yerinde ve ilgililerinin de katılımıyla birlikte çözümler üretilmesi için çalışıyoruz ve bu bağlam da ülke genelinde spor adına çıtayı her ilde yükseltmek için buradayız ve sizleri dinleyeceğiz. Amacımız sporda olduğumuz yerden daha ileriye giderek herkesin spor yapabilmesi, tüm branşlarda daha başarılı sporcular yetiştirilmesi ve imkânların doğru bir şekilde herkesin faydalanabileceği şekilde kullanılması sağlanmaktadır.”

Katılımcıların tek tek söz aldığı istişare toplantısında, Adıyaman’da spor camiasının sorunlarını ele alarak yerinde yapılan tespitlerle çözümlerin oluşturulması ve gelecek için daha iyi gelişmelere zemin hazırlanması anlamında yürütülen çalışmaların faydalı olduğunu belirten spor camiası temsilcileri, tüm katılımcılara teşekkür ettiler.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.