1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Küçükler: Halk İsterse Parkomat Uygulamasını Kaldırırız
Küçükler: Halk İsterse Parkomat Uygulamasını Kaldırırız

Küçükler: Halk İsterse Parkomat Uygulamasını Kaldırırız

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptıkları çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.

A+A-

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptıkları çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen parkomat (sokak ve caddelere park edilen araçlardan ücret alınması) uygulamasının halk tarafından istendiğini ifade eden Küçükler, yine istenmesi durumunda bundan vazgeçebileceklerini söyledi.

ERGİAD üyelerinin, parkomat uygulamasına ilişkin düşüncelerini paylaşması üzerine Başkan Küçükler, “Biz belediye olarak buradan kâr beklemiyoruz. Halkımız isterse Cumhuriyet Caddesi hariç diğer tüm yerlerde parkomat uygulamasını kaldırırız. Bu uygulamayı trafikte yaşanan problemlerden dolayı halkımız istemişti.” cevabını verdi.

ERGİAD Başkanı Hasan Özdemir, Küçükler’e, yeni Büyükşehir Belediye Yasası’ndan memnun olup olmadıklarını sordu. Küçükler ise bu yasanın hatalı olduğunu, yetki çatışması yaşadıklarını ifade etmişti. Küçükler “Bizler bugün alt belediyelerle bazı konularda sıkıntı yaşıyoruz, vatandaş kapısının önündeki hizmeti büyükşehirden mi yoksa ilçe belediyelerden mi alması gerekiyor, bunu bilmiyor. İlçe belediyelerle büyükşehir belediyesi hizmet alanları net belirlenmeli.” dedi. Küçükler, bu yasada yetki karmaşasının olacağını Türkiye Belediyeler Birliği yönetiminde de ifade ettiğini aktardı.

Özdemir, ayrıca, ERGİAD mobilyacılar komitesi tarafından yürütülen İpek Yolu Mobilya AVM Projesi hakkında bilgi vererek, Küçükler'den destek istedi. Projeleri hakkında bilgi veren Küçükler, şehirde 5 meydan oluşturulacağını söyledi. Küçükler, bu meydanların vatandaşların hayatına değer katacaklarını aktardı. Başkan Kçüükler, Erzurum’un cazibe ve marka şehri olması için sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarını birlikte hareket etmeye davet etti.



CİHAN

Küçükler: Halk isterse parkomat uygulamasını kaldırırız

Küçükler: Halk isterse parkomat uygulamasını kaldırırız

Küçükler: Halk isterse parkomat uygulamasını kaldırırız

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.