1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ağaoğlu'dan Ertüre'ye VIP minibüs
Ağaoğludan Ertüreye VIP minibüs

Ağaoğlu'dan Ertüre'ye VIP minibüs

2.1 milyar dolarlık servetin sahibi olan Ali Ağaoğlu, aşkı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege'ye ilk jestini yaptı!

A+A-

Geçen  hafta 5. çocuğunu kucağına alan Ali Ağaoğlu, sevgilisi Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege için şimdiden kesenin ağzını açtı!

2.1 milyar dolarlık servetiyle Türkiye'nin en zengin 10. kişisi olan Ağaoğlu, oğlu ve Ertüre'nin rahatı için VIP minibüs satın aldı. 'Dizayn VİP' isimli firmaya doğumdan önce sipariş veren ünlü işadamı, Mercedes Viano model minibüsün içerisini de baştan aşağıya yeniletti.

Özel tasarım yapılınca, VIP minibüsün fiyatı da yaklaşık 120 bin liradan 300 bin liraya yükseldi. Petek Ertüre'nin zevki doğrultusunda koltukları bej ve kırmızı olarak döşenen VIP minibüste televizyon, internet erişimi ve buzdolabı gibi detaylar bulunuyor. Bu arada resmi nikahlı eşi Sema Hanım'dan 2, Ayten Alpar ve Burcu isimli sevgililerinden de 1'er çocuğu bulunan Ali Ağaoğlu, önceki gün de nüfus dairesine giderek Ertüre'den olan 5. çocuğu Ali Ege'ye hüviyet çıkarttırdı.

Petek Ertüre'nin hastanedeki odasının kapısına, üzerinde kral tacı ve nazar boncuğu bulunan 'Ali Ege' yazılı süslemeler asıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.