1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ahlat’ta Sokaklar Ve Yollar Parke Taşı İle Döşeniyor
Ahlat’ta Sokaklar Ve Yollar Parke Taşı İle Döşeniyor

Ahlat’ta Sokaklar Ve Yollar Parke Taşı İle Döşeniyor

Bitlis’in Ahlat ilçesi Belediyesi turizm alt yapı atağını hızlandırdı. Mahalle ve sokak aralarındaki stabilize yollar kilitli parke taşı ile döşenerek...

A+A-

Bitlis’in Ahlat ilçesi Belediyesi turizm alt yapı atağını hızlandırdı. Mahalle ve sokak aralarındaki stabilize yollar kilitli parke taşı ile döşenerek ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak onarılıyor.

Ahlat Belediyesi yapılan çalışmalar ile şehri güzelleştirme atağını devam ettirirken, bu bağlamda cadde ve sokaklara kilitli parke taşı döşeme işinin ise tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, yapılan çalışmalar ile tarihi dokuya estetik kazandırmaya çalıştıklarını belirterek, ilçenin tarihi ve turistik dokusuna yakışır hizmetlerin devam ediyor. Amacımız ilçemizin dokusuna uygun, standartlara uygun yollar yapmaktır. İlçemizde yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları plan ve programlarımız çerçevesinde hazırlıyoruz. Belediyemizce ilçemizi kalkındırma programımız kapsamında yatırımlarımız devam edecek. Belediye sınırları içindeki yolların çağımıza uygun, kaliteli malzemeler kullanarak tamamlamayı hedefliyoruz. Burada yolların bir kısmı kilitli parke taşıyla yeniden döşenecek, bir kısmı da programımız kapsamında asfaltlanacak. Planlarımız çerçevesinde ilçemizde ulaşımı sağlanamayan cadde ve sokak kalmayacak. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürürken asla günü kurtarmayı düşünmüyoruz. Plan ve projelerimiz ile iyi ve kaliteli hizmet vermeyi planlıyoruz. Ahlat'a yakışır, çağımıza ve ilçemizin tarihi dokusuna uygun yolların yapımı kalkınma hamlemizle sürecek. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek." dedi.

Çoban, çalışmaların devam edeceğini belirterek, bu yıl ilk etapta, Altıparmaklar Sokak ile Yukarı TOKİ yoluna kilitli parke taşı döşediklerini, çalışmaların plan ve projeler kapsamında devam edeceğini, Ahlat halkının daha rahat ulaşım noktasında hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.