1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ailesinden 4 Kişiyi Öldüren Afgan Gencin Sorgusu Sürüyor.
Ailesinden 4 Kişiyi Öldüren Afgan Gencin Sorgusu Sürüyor.

Ailesinden 4 Kişiyi Öldüren Afgan Gencin Sorgusu Sürüyor.

Karaman'da anne, babası ile ablası ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdükten sonra teslim olan Afganistanlı gencin polisteki sorgusu sürüyor.

A+A-

Karaman'da anne, babası ile ablası ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürdükten sonra teslim olan Afganistanlı gencin polisteki sorgusu sürüyor. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu belirtilen gencin olaydan sonra evlerinde beslediği kediyi de boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı.

Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesi Kenzi Caddesi'nde dün gece geç saatlerde yaşanan olayda, Afganistan uyruklu Nezar Afzaly (19) ailesi uykudayken mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce kız kardeşi Mesude Afzaly'i (17) yatağında bıçaklayarak öldürdü. Ardından ablası Naciye Afzaly'ı(23) öldürmek istedi. Genç, çığlık atarak odadan kaçan ablasını kovalamaya başladı. Seslere uyanan annesi Nesibe Afzaly (52) ve babası Ahmet Afzaly (52) ise kendisine engel olmak istedi. Annesi ve kardeşini de bahçede sıkıştırdıktan sonra bıçaklayarak öldüren Nezar Afzaly, kendisine müdahale etmek isteyen babasını da ağır yaraladı. Ambülânsla hastaneye kaldırılan baba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından evde besledikleri kedinin de boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıkan genç, üzerindeki kanlı elbiseyle yakındaki bir fırına ekmek almaya gitti. Fırın çalışanlarıyla konuştuktan sonra hastaneye giden Afzaly, daha sonra polise teslim oldu.

Ailesiyle birlikte yaklaşık 6 ay önce Van'dan gelip Karaman'a yerleşen ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen gencin, yapılan kontrolde 0.26 promil alkollü olduğu belirlendi. Afzaly'ın ailesinden katlettiği 4 kişinin cesedi, savcının incelemenin ardından otopsi için Karaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Nezar Afzaly'ın 16 yaşındaki erkek kardeşi Milad Afzaly'ın da 28 Mart 2013 tarihinde iddiaya göre girdiği psikolojik bunalım sonucu Urgan Mahallesi'nde bir ahırda kendisini asarak hayatına son vermişti. Genç, kardeşinin cesedinin başında sinir krizleri geçirerek ağlamıştı.

Afganistanlı gencin polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

CİHAN

Ailesinden 4 kişiyi öldüren Afgan gencin sorgusu sürüyor.

Ailesinden 4 kişiyi öldüren Afgan gencin sorgusu sürüyor.

Ailesinden 4 kişiyi öldüren Afgan gencin sorgusu sürüyor.

Ailesinden 4 kişiyi öldüren Afgan gencin sorgusu sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.