1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Partililerden Yeni Seçilen Chp İlçe Başkanına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Ak Partililerden Yeni Seçilen Chp İlçe Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Partililerden Yeni Seçilen Chp İlçe Başkanına 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, olağanüstü kongreyle başkanlığa seçilen CHP İlçe Başkanı Ali İlk ve yöneticilerini ziyaret ederek kutladı.

A+A-

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, olağanüstü kongreyle başkanlığa seçilen CHP İlçe Başkanı Ali İlk ve yöneticilerini ziyaret ederek kutladı.

Hakkı Meniz, beraberinde İlçe 2. Başkanı Yüksel Atum, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Aratekin ve diğer yöneticiler ile birlikte gittiği ziyarette CHP’li İlk’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti.
Taksim Gezi Parkı’ndaki düzenlemelerden dolayı başlayan ve ülke geneline de yayılan eylemleri de masaya yatırıp, halkı sakin olmaya çağıran Hakkı Meniz; “Gösteriler, amacını aşmıştır. Devlet ve milletin mallarına zarar verilmektedir. Normal eylemcilerin bu zararla bir ilgisi olmadığı kesindir! Araya sızan marjinal grupların halkımızı kışkırttığını düşünmekteyiz. Bir olaya karşı fikir beyan etmek, tüm yurttaşlarımızın en doğal hakkıdır. Lakin amacını aşan ve saptırılan gösterilerin herkese zararı dokunmakta ve insanların canı yanmaktadır. Ben, şu anda Tarsus’ta da meydana gelen protesto gösterilerinde zararsız bir şekilde sokağa çıkan halkımızın, taşkınlık yapan diğer il ve ilçelerde ki göstericilere örnek olmasını diliyorum.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Ali İlk de, AK Parti İlçe Başkanı Meniz ve yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlk, “Tarsus genelinde yapılan protesto yürüyüşleri, gayet sakin geçmektedir. Halkımıza bu sağduyusundan dolayı teşekkür ediyorum. Emin olun, partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza gerekli hassasiyeti göstermeleri konusunda uyarılarda bulunduk. Tarsus’ta kesinlikle bir taşkınlık olması söz konusu değildir. Ziyaretiniz için teşekkür ederim.” diye konuştu.
CİHAN

AK Partililerden yeni seçilen CHP ilçe başkanına 'hayırlı olsun' ziyareti

AK Partililerden yeni seçilen CHP ilçe başkanına 'hayırlı olsun' ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.