1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akçakoca’da Örgün Eğitim Kurumları Sergisi
Akçakoca’da Örgün Eğitim Kurumları Sergisi

Akçakoca’da Örgün Eğitim Kurumları Sergisi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, örgün eğitim kurumlarının 2012-2013 eğitim-öğretim yılında yapmış oldukları yılsonu sergisi, törenle açıldı!

A+A-

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, örgün eğitim kurumlarının 2012-2013 eğitim-öğretim yılında yapmış oldukları yılsonu sergisi, törenle açıldı.

Akçakoca’da ilk defa yapılan örgün eğitim kurumlar sergisi büyük ilgi gördü. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bünyesindeki öğrencilerin değişik çalışmaları boy gösterdi. Okullardaki öğrencilerin yıl içerinde yapmış olduğu projeler, teknoloji tasarım ve görsel sanat çalışmaları ve meslek lisesi bünyesindeki öğrencilerin kendi bölümleriyle alakalı yapmış olduğu çalışmalar sergilendi.

Tanıtım amaçlı yapılan sergide metal ve ahşap işleri, el sanatları, ebru sanatı, değişik atölye çalışmaları ve sensörlü robotlar gibi birçok hayata geçmiş projeler stantlardaki yerini aldı.

Akçakoca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Apaydın yapılan etkinlikle ilgili, "İlk defa böyle bir organizasyon yapılması çok güzel, burada öğrencilerin yaptığı çalışmaların sergilenmesi, sergilerin de gezilip görülmesi eğitim açısından olumlu yönde etkileşim sağlamakta. Bilgi üretmek, yeni fikirler ortaya koyabilmek topluma insanlığa faydalı olabilmek öğrencilerin için gurur verici oluyor ve burada kendi emeklerini sergiliyorlar. Birey olarak kendine özgüvenleri artıyor ve bu da kendilerini yetişmeyi, geliştirmeyi tetikliyor." dedi.
CİHAN

Akçakoca’da örgün eğitim kurumları sergisi açıldı

Akçakoca’da örgün eğitim kurumları sergisi açıldı

Akçakoca’da örgün eğitim kurumları sergisi açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.