1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Alaplı Meslek Okulu'nda Mezuniyet Sevinci
Alaplı Meslek Okulunda Mezuniyet Sevinci

Alaplı Meslek Okulu'nda Mezuniyet Sevinci

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

A+A-

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. 350 öğrenci mezuniyetlerini kep atarak kutladı.

    Alaplı güreş sahasında düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tören de dereceye giren ilk 3'e hediyeleri takdim edildi. Halkoyunları gösterileri ile devam eden törende konuşan Alaplı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden,"Okulumuz 1975 yılında bir iş hanında 145 öğrenci 4 akademi 3 idareciyle öğrenime başladı. Bugün Alaplı’da kendi binasında 9 bölüm, 18 program, 2 bin 680 öğrenci, 45 akademi olmak üzere toplam 79 personel ile eğitim vermeye devam ediyor." dedi.

    BEÜ Rektörü Prof. Dr Mahmut Özer ise 2010-2011 eğitim öğretim yılı itibariyle 16 bin olan öğrenci sayısının bu yıl 21 bin’e ulaştığını kaydetti. 2013-2014 eğitim öğretim yılında 8 bin yeni kayıt olmak üzere toplam 26 bin öğrenciyi hedeflediklerini belirten Özer “Bülent Ecevit Üniversitesi olarak 2012-2013 eğitim öğretim yılı sonunda yaklaşık 4 bin öğrencimizi mezun etmemizin mutluluğunu yaşıyoruz. Batı Karadeniz Bölgesi'nin güçlü bir yüksek öğretim kurumu olarak eğitim öğretim kapasitemizi artırmak için tüm eğitim birimlerimize hem çok sayıda yeni bölüm kazandırmaya, hem de öğretim elamanı sayımızı önemli ölçüde artırmaya devam etmekteyiz. Tüm bu gelişmelerin doğal sonucu olarak ta 2010-2011 eğitim öğretim yılı itibariyle 16 bin olan öğrenci sayımız. 2012-2013 eğitim öğretim yılında 21 bin’e ulaşmıştır. Bu yıl yeni açtığımız bölümlerle 2013-2014 eğitim öğretim yılında 8 bin yeni öğrenciyi üniversiteye kazandırmayı toplam öğrenci sayısının da 26 bin olmasını hedeflendirmekteyiz.” şeklinde konuştu.

    Törenin sonunda, öğrenciler keplerini havaya fırlatıp mezuniyetlerini kutladı. CİHAN

Alaplı Meslek Okulu'nda mezuniyet sevinci

Alaplı Meslek Okulu'nda mezuniyet sevinci

Alaplı Meslek Okulu'nda mezuniyet sevinci

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.