1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Antlaya'da Spor Oyunları Heyecanı
Antlayada Spor Oyunları Heyecanı

Antlaya'da Spor Oyunları Heyecanı

Toros Eğitim Kurumları'na bağlı, Antalya genelindeki tüm özel okullar arasında yapılan ve bu yıl 11.

A+A-

Toros Eğitim Kurumları'na bağlı, Antalya genelindeki tüm özel okullar arasında yapılan ve bu yıl 11.'si düzenlenen Akdeniz Özel Okullar Birliği Derneği (AKÖZDER) Spor Oyunları, heyecanlı yarışmalara sahne oldu.

Gazipaşa'dan Kumluca’ya kadar 10 ilçenin okullarından 470 öğrencinin katıldığı Spor Oyunları açılış seremonisi ile başladı. Yarışmalar kapsamında futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarında oyunlar düzenlendi.

Toros Eğitim Kurumları İlköğretim Beden Eğitimi Zümre Başkanı Mustafa Çelik, her yıl düzenledikleri turnuvayı artık bir spor şöleni haline getirdiklerini söyledi. Amaçlarının fair-play ruhunun gençlere yansıtılması olduğunu açıklayan Çelik, "Bu oyunların sonunda kazanan, birlik beraberlik ve dostluk olacaktır. Spor oyunlarında dereceye giren ilk dört takım sporcularına kupa ve madalya verildi." dedi.

Spor oyunlarında özellikle kız voleybol maçlarının çok çekişmeli geçtiği dikkat çekti. Ayrı sahalarda toplam 24 voleybol maçının 21'i uzatma setine gitti. Yıldız kızlarda Serik Kaynak Koleji, küçük kızlarda Manavgat Koleji, futbol ve basketbolda ise Toros Akdeniz Koleji birinci oldu.
CİHAN

Antlaya'da Spor Oyunları heyecanı

Antlaya'da Spor Oyunları heyecanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.