1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ceyhan'da Stk'lar 'İstişare Kurulu' İçin Bir Araya Geldi
Ceyhanda Stklar İstişare Kurulu İçin Bir Araya Geldi

Ceyhan'da Stk'lar 'İstişare Kurulu' İçin Bir Araya Geldi

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) yeni seçilen Ceyhan Ziraat Odası, Ceyhan Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yönetimlerini bir araya getirdi.

A+A-

Ceyhan Girişimci İşadamları Derneği (CEYGİD) yeni seçilen Ceyhan Ziraat Odası, Ceyhan Ticaret Odası ve Ticaret Borsası yönetimlerini bir araya getirdi.

Toplantıda konuşan CEYGİD Başkanı Yener Ural, Ceyhan’da istişare kurulu oluşturmak amacıyla böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Odalarda yeni seçimler yapıldığını aktaran Ural, ayrıca göreve başlayan yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmek, tanışmak ve kaynaşmak istediklerini belirtti.

Toplantıya katılan Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Kuleli; Ceyhan için tüzel birlikteliğin olmasının zorunlu hale geldiğini ifade etti. Bu birlikteliğin daha birleştirici ve daha uzun soluklu olabileceğini aktaran Kuleli, “Şu an AB’nin kriterlerinde tam bilimsel olma dönemine gelindi. Eskiden belki daha farklıydı ama değişti. Önemli tarım merkezlerinden olan Ceyhan bu konu ile ilgili ciddi projeler geliştire bilir. Bu konuda bize düşen ne varsa gereken desteği verebiliriz. İşletmelerin organize olması ve personelini eğitmesi çok önemli. Diğer taraftan fakültenin bir an önce hayata geçmesi lazım. Bu Ceyhan için sıçrama rampası olacak. Önemli bir değişim ve dönüşüm olacak.” dedi.

Ticaret Odası Başkanı Şeref Can; “Yerel seçimlerden önce Ceyhan için bir şeyler yapmamız lazım. Projelere gelince AB projeleri aslında Türkiye’nin kasasından çıkan paralardır. Bunu Türkiye olarak biz alırsak ne ala. Aksi takdirde başka ülkelere gidiyor bu paralar.” diye konuştu
Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz; Ceyhan için güzel olan her şeye destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.
CİHAN

Ceyhan'da STK'lar 'İstişare Kurulu' için bir araya geldi

Ceyhan'da STK'lar 'İstişare Kurulu' için bir araya geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.