1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Avcı, Türk Dünyası Öğrencileriyle Bir Araya Geldi!
Avcı, Türk Dünyası Öğrencileriyle Bir Araya Geldi!

Avcı, Türk Dünyası Öğrencileriyle Bir Araya Geldi!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Dünyası’ndan gelen 120 öğrenci ile bir araya geldi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Türk Dünyası’ndan gelen 120 öğrenci ile bir araya geldi. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Avcı, çocuklara hediyeler dağıttı.

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından organize edilen Türk Dünyası Çocuk Oyunları Şenliği, Vali Sami Sönmez Spor Tesisleri'nde düzenlenen törenle başladı. Azerbaycan, Irak, Bosna Hersek, Kazakistan, Kırgızistan, Kırım, Makedonya, Tataristan, Gagauz Yeri, Altay ve Başkurdistan'dan gelen yaklaşık 120 çocuk, ülke ve topluluklarının bayraklarıyla geçit töreni yaptı.

Öğrenciler daha sonra Eskişehir Emniyet Müdürü Naci Kuru’nun vefatı üzerine düzenlenen törene katılmak için Eskişehir’e gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı öğrencilerle görüştü. Eskişehir Öğretmenevi’nde düzenlenen yemekte Bakan Avcı, öğrencilerle yakından ilgilendi. Türk Dünyası’na ait çeşitli hediyeleri öğrencilere veren Avcı’ya, her ülke kendi kültürünü simgeleyen hediyeler takdim etti. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti’nin öğrencilerle şenlendiğini söyleyen Avcı, “Eskişehir ve Türkiye’de güzel vakit geçirmenizi diliyorum. İnşallah ailelerinizle birlikte önümüzdeki yıllarda tekrar tekrar gelirsiniz.” ifadelerini kullandı. Bakan Avcı daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

AVCI, YENİ ESKİŞEHİR VALİSİ TUNA’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Bakan Nabi Avcı, programdan sonra Eskişehir Valiliği’ne gelerek Çanakkale’den Eskişehir’e atanan Vali Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen programda Bakan Avcı'nın yeni Vali Tuna’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiği öğrenildi. Avcı daha sora bir toplantıya katılmak için Ankara’ya hareket etti. CİHAN

Bakan Avcı, Türk Dünyası öğrencileriyle bir araya geldi

Bakan Avcı, Türk Dünyası öğrencileriyle bir araya geldi

Bakan Avcı, Türk Dünyası öğrencileriyle bir araya geldi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.