1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ufuk Okuma Salonlarından Satranç Ve Futbol Turnuvası
Ufuk Okuma Salonlarından Satranç Ve Futbol Turnuvası

Ufuk Okuma Salonlarından Satranç Ve Futbol Turnuvası

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları tarafından futbol ve satranç turnuvası düzenledi.

A+A-

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonları tarafından futbol ve satranç turnuvası düzenledi. Futbol turnuvasının şampiyonu 8. sınıf öğrencilerinden oluşan Korkusuzlar oldu.

Ufuk Okuma Salonları Genel Müdürü Emrah Değirmenci, Burak şubelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı gençlik projeleri kapsamındaki “Aydınlık Yarınlar İçin Başarılı Bir Gençlik” projesini uyguladıklarını belirtti. Bu kapsamda bahar dönemi futbol ve satranç turnuvası düzenlediklerini anlatan Değirmenci, futbol turnuvasında finale çıkan takımları forma, madalya ve kupa ile ödüllendirdiklerin kaydetti.

Satranç turnuvasına ise 32 öğrencinin katıldığını anlatan Değirmenci, turnuvalarla çocukların sosyal ve sportif açıdan gelişmelerine katkıda bulunduklarını kaydetti. Dernek Başkanı Şahin Mirici ise 6 şubelerinde 2 bin 700 öğrenciye ücretsiz kurs imkanı sunduklarını söyledi. Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan da finalde mücadele eden her iki takımı da tebrik ederek hediyelerini verdi.

Öğrencilere başarılarının eğitim ve sportif manada devam ettirmeleri temennisinde bulunan Arslan okuma salonlarının böyle faaliyetleri artırarak devam ettirmelerini istedi.
CİHAN

Ufuk Okuma Salonlarından satranç ve futbol turnuvası

Ufuk Okuma Salonlarından satranç ve futbol turnuvası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.