1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ayna Gazetesi 24 Yaşında
Ayna Gazetesi 24 Yaşında

Ayna Gazetesi 24 Yaşında

Mersin’in Tarsus ilçesinin yerel gazetelerinden Ayna gazetesi 24. kuruluş yıldönümünü kutladı.

A+A-

Mersin’in Tarsus ilçesinin yerel gazetelerinden Ayna gazetesi 24. kuruluş yıldönümünü kutladı. Gazetenin kuruluş yıldönümü pastasını Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kesti.

Gazete binasında ziyaretleri kabul eden Gazete Sahibi Kemal Karagözlü, "Değerli okuyucularımız ilgisi ve desteği bizlere güç veriyor. İlk günkü gibi heyecanlı ve gururluyuz. Yayın ilkelerinden hiçbir zaman ödün vermeden dördüncü kuvvet olan basının onurlu mücadelesine verdiğimiz katkılar bizi bu anlamlı yolda sizlerin vereceği güçle daha uzun yıllar mesafe kat edeceğimize inandırıyor. Kabeye doğru yola çıkan ayağının biri sakat karıncaya, ‘Bu ayakla kabeye zor varırsın’ diyenlere karınca, ‘Varamasam da yolunda ölürüm ya’ demiş. Bizim hedefimizin siz değerli okuyucularımızın gözü, kulağı ve sesi olmada, iyiyi, doğruyu, güzeli yakalayabilmek. Hedefimize ve değerli katkılarınıza yürekten inanıyoruz." dedi.

Ayna gazetesinin 24. kuruluş yıldönümü pastasını Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, Tarsus Belediye Başkan Aday adayları, siyasi parti temsilcileri, gazete okuyucuları ve çalışanları birlikte kesti.
CİHAN

Ayna gazetesi 24 yaşında

Ayna gazetesi 24 yaşında

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.