1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ayvalık Myo'nun 19. Dönem Mezunları Törenle Uğurlandı
Ayvalık Myonun 19. Dönem Mezunları Törenle Uğurlandı

Ayvalık Myo'nun 19. Dönem Mezunları Törenle Uğurlandı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ)'ne bağlı Ayvalık Meslek Yüksekokulu'nun 19. dönem mezunları için tören düzenlendi.

A+A-

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ)'ne bağlı Ayvalık Meslek Yüksekokulu'nun 19. dönem mezunları için tören düzenlendi. BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan’ın da bulunduğu törene Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Pehlivanoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Canlı, öğretim elemanları, ilçe protokolünden temsilciler ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrenciler adına konuşan Gülcan Ergin, üniversite gençliği olarak aldıkları eğitim ve taşıdıkları millî şuurla ülkeye faydalı hizmetlerde bulunacaklarını söyledi. Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yakup Dinç de öğrencilerin, üniversitede kazandıkları bilgi, beceri ve deneyimleri daha da geliştirerek, ülkeye ve millete faydalı olmaları temennilerinde bulundu. Başkan Türközen, yüksekokulu Ayvalık’ın en büyük zenginliklerinden birisi olarak tanımlarken ekonomisine ve yaşamına büyük katkılar sağladığını vurguladı. Kaymakam Nalbant ise öğrencileri yetiştiren aileleri ve öğretim elemanlarına teşekkür ederek, yeni yaşamlarında başarı diledi. Nalbant, yurt yapım çalışmalarının devam ettiğini de söyledi. Rektör Alkan, aileleri tarafından büyük emek ve özverilerle yetiştirilen öğrencilerin, üniversitede bir sarraf inceliğinde işlenerek yetiştirildiğini dile getirdi. Alkan, "Öğrencilerimize baktığımda, geleceği genç, dinamik, heyecanlı, kültürlü ve donanımlı bireylere teslim ettiğimizi görüyorum." dedi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve bütün mezunlara belgelerinin verilmesinden sonra hatıra fotoğrafı çektirildi ve kep atıldı. Tören, ikramlarla sona erdi. CİHAN

Ayvalık MYO'nun 19. dönem mezunları törenle uğurlandı

Ayvalık MYO'nun 19. dönem mezunları törenle uğurlandı

Ayvalık MYO'nun 19. dönem mezunları törenle uğurlandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.