1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMALAR
BAHÇELİDEN AÇIKLAMALAR

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMALAR

DEVLET BAHÇELİ: "TERÖR SINIRA KARARGAH KURDU!"

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada sınırların güvenliğine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sınır bölgelerinde güvenlik zafiyeti bulunduğuna dikkat çekerek, buralarda terör grupları ve bu grupların faaliyetlerinin arttığını belirtti.

İşte Bahçeli'nin konuşmasının ilgili bölümü:

"Başbakan ve hükümeti Türkiye'yi kıyma makinesine atmıştır. PKK'lıların sınırlarımızdan çıkıp çıkmadığı bilinmezken Başbakan'ın 'onlar çıkacakları yeri bilir' demesi teröristlere cesaret vermiştir.

Başbakan uyurken istihbarat birimleri İmralı ve Kandil arasında mekik dokurken terör grupları sınır bölgelerimizde karargah kurmuşlardır.

Önce Cilvegözü sonra Reyhanlı'da meydana gelen saldırıların ardından Başbakan Türkiye'ye adeta keloğlan masalları anlatmaktadır.

Erdoğan Başbakanlık koltuğunda konu mankeni olarak oturmuyorsa Reyhanlı saldırısını gerçekleştirenlerden hesap sormalıdır? Hatay'da dökülen kanlar ne zaman temizlenecektir? Milletimiz ne zaman müsterih olacaktır? Bu sorulara tatmin edici bir cevap verilemeyecektir."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.