1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Altepe: 4 Yılda 25 Yılda Yapılanları Aştık
Başkan Altepe: 4 Yılda 25 Yılda Yapılanları Aştık

Başkan Altepe: 4 Yılda 25 Yılda Yapılanları Aştık

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da son 4 yılda yapılan yatırımların 25 yılda yapılanları aştığını söyledi.

A+A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da son 4 yılda yapılan yatırımların 25 yılda yapılanları aştığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaş Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde Altınceylan Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, icratlarını anlattı. Başkan Altepe, raylı sistemlerde öncü bir kent haline gelen Bursa’da hava yolu ulaşımına ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi olarak hava yolu ulaşımına çok önem verdiklerini anlatan Başkan Altepe, Bursa Hava Yolları’nın kurulduğunu hatırlatarak, öncelikle Trabzon, Erzurum, Bodrum, İzmir gibi kentlere daha sonra da Balkanlar ve diğer ülkelere uçuşların yapılmasının planlandığını vurguladı. Bursa’nın dağından denizine dek tüm yönleriyle yenilendiğine işaret eden Başkan Altepe şunları kaydetti: “Bursa’da adımlarımızı atarken, halkın ihtiyaçlarına kulak veriyoruz. Bursa’da sadece kendisi için değil, kentine ve yaşadığı yere, topluma fayda sağlamayı ilke edinen, kente değer katan insanlara ihtiyacımız var. Konumuz Bursa. Bu güzel kentin yaşanabilir, sağlıklı bir dünya kenti, bir marka kent olması konusunda heyecan duyuyoruz. Hedefimiz Bursa’nın geliştirilmesidir.”

Altepe, kente değer katacak her fikre açık olduklarını ifade ederek, Bursa’yı kent dinamiklerinin destekleriyle geleceğe taşıdıklarına dikkati çekti. Bursa’da az kaynakla çok güzel işler yapıldığını anlatan Altepe, “Bursa, tarih, kültür, termal, kongre şehri. Her türlü özelliği bir arada barındıran Bursa’nın baskın kimliği ise sanayi kenti oluşudur. Üreten ve tüm alanlarıyla sürekli gelişen bir şehir olan Bursa’nın turizm kenti kimliğini de öne çıkarmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Altepe, Bursa’da Uludağ’dan sahillere, kent merkezinin modern ulaşımla buluşturulmasından, kültürel mirasa kadar her alanda çalışmalara devam edildiğini belirtti. Demirtaş Rotary Kulübü Başkanı Can Köseleci de "Marifet iltifata tabidir" dedi. Demirtaş Rotary Kulübü’nün yanı sıra Bursa’daki diğer rotary kulüplerinden temsilcilerin de katıldığı toplantıda, katılımcılar Bursa’da yapılanlarla ilgili merak ettikleri soruların cevaplarını da yine Başkan Altepe’den aldı. CİHAN

Başkan Altepe: 4 yılda 25 yılda yapılanları aştık

Başkan Altepe: 4 yılda 25 yılda yapılanları aştık

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.