1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Özhaseki, Her Cuma Namazı Sonrası Vatandaşları Dinliyor
Başkan Özhaseki, Her Cuma Namazı Sonrası Vatandaşları Dinliyor

Başkan Özhaseki, Her Cuma Namazı Sonrası Vatandaşları Dinliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir süre önce başlattığı cuma namazını şehrin değişik camilerinde kılma geleneğine bu cuma da devam etti.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir süre önce başlattığı cuma namazını şehrin değişik camilerinde kılma geleneğine bu cuma da devam etti. Cuma namazını Mithatpaşa Merkez Camii'nde kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, namazın ardından vatandaşlarla sohbet etti.

Bu hafta cuma namazını, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte kılan Başkan Özhaseki, namaz için Mithatpaşa Merkez Camii'ni tercih etti. Başkan Özhaseki, cami çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özhaseki, vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini ve taleplerini dinledi. Başkanı Özhaseki'yi mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten vatandaşlar, Kayseri'ye yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini Başkan Özhaseki'ye iletme fırsatı buldu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.