1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Yenihan, İstanbul Erbaalılar Gecesine Katıldı
Başkan Yenihan, İstanbul Erbaalılar Gecesine Katıldı

Başkan Yenihan, İstanbul Erbaalılar Gecesine Katıldı

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği’nin her yıl düzenlediği geleneksel Erbaalılar gecesi bu yıl Üsküdar Nakkaş Tepe'de yapıldı.

A+A-

Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği’nin her yıl düzenlediği geleneksel Erbaalılar gecesi bu yıl Üsküdar Nakkaş Tepe'de yapıldı.

Merkezi İstanbul Beşiktaş’ta bulunan derneğin başkanı Prof. Dr. Ceyhun Oral, protokol ve tüm misafirleri selamladıktan sonra yaptığı konuşmada, “Derneğimizin en önemli özelliği, sivil toplum anlayışının birçok dernekten farklı olmasıdır. Biz Erbaa Derneğine bir okul gözüyle bakıyoruz. Biz birbirimizle kaynaşırken bir şeyler öğreneceğimiz, büyük kent hayatına entegre olacağımız bir şekilde birbirimizden etkilenip dünyayı algılayışımızı değiştireceğimiz bir okul gözüyle bakıyoruz. Bunu da yaşama geçirmek için birtakım faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetler sırasında hem birbirimizi daha iyi tanıyoruz, hem de birbirimizden etkilenip, bunu da yaşama geçirmek için birtakım faaliyetler yapıyoruz. Geceye katılan ve protokolde yer alan misafirimiz, bizi hiçbir gecemizde yalnız bırakmayan Erbaa’yı Kelkit Vadisi’nin incisi yapan, özellikle son yıllarda Erbaa’ya kazandırdığı projelerden içinde kapalı otoparkı olan yöresel ürünler pazarı, Kültür ve Kongre Merkezi, Erbaa’nın değerine değer katan Park Vadi Projesi, Erbaalıların da sosyal donatıları olan sağlıklı konutlarda oturması için Tepeşehir-2 toplu konutları gibi projelerle göğsümüzü kabartan Erbaa Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Yenihan’a Erbaa’dan getirdiği selamlar için kendisine teşekkür eder hoş geldin diyorum.” dedi.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise dernekçiliğin zorluklarından bahsederek, şöyle konuştu: “Dernek başkanının şahsından tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Gerçekten derneğin uzun zamandan beri görev yapan donanımlı oturmuş bir iskelet kadrosu var. Bütün yapılan işlerin sistemli bir şekilde yürüdüğü görülmektedir. Derneğimize maddi manevi her Erbaalının destek olması bir görevdir. Özellikle işadamlarımızı öğrencilerimiz için destek olmaya çağırıyorum.” CİHAN

Başkan Yenihan, İstanbul Erbaalılar gecesine katıldı

Başkan Yenihan, İstanbul Erbaalılar gecesine katıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.