1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Başkan Zembilci, Aosb'nin Konuğu Oldu
Başkan Zembilci, Aosbnin Konuğu Oldu

Başkan Zembilci, Aosb'nin Konuğu Oldu

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu tarafından, kamu kurumları temsilcilerine, sanayicilerin istek, sorun ve önerilerini iletmek amacıyla düzenlenen toplantılar devam ediyor.

A+A-

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu tarafından, kamu kurumları temsilcilerine, sanayicilerin istek, sorun ve önerilerini iletmek amacıyla düzenlenen toplantılar devam ediyor. AOSB'nin konuğu bu kez merkez Sarıçam ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Zembilci oldu.

Zembilci, ziyaretinde, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Mustafa Keskin ve Bölge Müdürü Mustafa Uğursal ile görüştü.

Sanayicileri dinleyen Başkan Zembilci, Organize Sanayi Bölgesinin Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde olmasından dolayı büyük gurur yaşadıklarını, kendileriyle ilgili her hizmette sanayicilerin işini kolaylaştırmayı amaç edindiklerini söyledi.

Başkan Sütcü ise Belediye Başkanı Zembilci'ye ilgisinden dolayı teşekkür ederek, bu tür toplantılardaki amaçlarının sanayicilerin istek, sorun ve önerilerini birinci ağızdan yetkililere aktarmak olduğunu, bu toplantılarda gündeme getirilen konuları da takip ederek, ilgili sanayicilere ilettiklerini kaydetti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.