1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Birecikli Öğrencilerden Bilişim Teknolojileri Sergisi
Birecikli Öğrencilerden Bilişim Teknolojileri Sergisi

Birecikli Öğrencilerden Bilişim Teknolojileri Sergisi

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Ayşe Faruk Pınarbaşı Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Bilişim Teknolojileri Sergisi' büyük beğeni topladı.

A+A-

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Ayşe Faruk Pınarbaşı Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Bilişim Teknolojileri Sergisi' büyük beğeni topladı. Sergiye Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık Şahin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Niyazi, “Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar gerçekten çok ilgi çekici ve günlük hayatta yararlı olacak projelerdir. Ben öğrencilerimizi bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Ayrıca bu programa katılan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Okul Müdürü Mehmet Eroğlu ise “Bilgisayar bölümünde öğrencilerimizin bu çalışmaları gerçekten günlük hayatta çok faydası olacak projelerdir. Bu sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi tebrik ediyorum." dedi.

Okul öğretmenlerinden Barış Tutar ise “Birecik’te türü tükenme tehlikesi altındaki kelaynak kuşlarının çizgi filmini yaptık. Buradaki amacımız hem bölgemizi tanıtmak, hem de türü bitmek üzere olan canlılar üzerinde ve çevre üzerinde insanların daha duyarlı olmalarını sağlamaktır. Ayrıca günlük hayatta çok işe yarayan örneğin internet üzerinde güvenli alış veriş yapan siteler, tanıtım siteleri, yaşlıları düşünerek birçok cihazı uzaktan kumanda ile çalıştırabilecek cihazlar, projelerimizden bazılarıdır." açıklamasını yaptı.

Program, katılımcılara sunulan ikramlarla son buldu.
CİHAN

Birecikli öğrencilerden Bilişim Teknolojileri Sergisi

Birecikli öğrencilerden Bilişim Teknolojileri Sergisi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.