1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Türkiye Muaythai Federasyonu'nun Madalya Başarısı
Türkiye Muaythai Federasyonunun Madalya Başarısı

Türkiye Muaythai Federasyonu'nun Madalya Başarısı

Türkiye Muaythai Federasyonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde yayınladığı 2012 faaliyet raporu verilerine göre kazanılan madalya sıralamamasında 48 federasyon arasından 104 madalya ilk 7’e girme b.

A+A-

Türkiye Muaythai Federasyonu Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde yayınladığı 2012 faaliyet raporu verilerine göre kazanılan madalya sıralamamasında 48 federasyon arasından 104 madalya ilk 7’e girme başarısını gösterdi.

Federasyon As Başkanı M. Salih Aygün, elde edilen başarının önemine vurgu yaparak 01 Ocak 2012 ile 31 Ocak 2012 tarihleri arasında kazanılan madalya listesinde 48 federasyon arasından 104 madalya ile 7. sıraya girdiklerini açıkladı.

Türkiye Muaythai Federasyonu'nun artık ulusal ve uluslar arası spor arenasında kendini kanıtladığını ve kendinden söz ettirdiğini belirten As Başkan Aygün, “Muaythai sporu günden güne daha da büyümekte ve geniş tabanlara yayılmaktadır. Muaythai bir kitle sporu ve olimpik olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu başarıların elde edilmesinde katkıları olan emeği geçen başta sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, her kademedeki idareci ve yöneticilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.