1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. "Birlikte Daha Güzel İşler Başaracağız"
Birlikte Daha Güzel İşler Başaracağız

"Birlikte Daha Güzel İşler Başaracağız"

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlarla birlikte çok daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşlarla birlikte çok daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Samsun'un Canik Belediyesi haziran ayı ilk meclis toplantısı belediye yeni hizmet binası meclis salonunda yapıldı. Belediye Başkanı Osman Genç başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Toplantının ardından meclis üyelerine yeni hizmet binasını gezdiren Başkan Genç, birlikte çok daha güzel işler başaracaklarını söyledi.

YENİ BİNADA İLK MECLİS TOPLANTISI

Canik'e Samsun'un en büyük meydanını ve 5 yıldızlı bir belediye hizmet binasını kazandırdıklarını belirten Başkan Genç, "Şu anda yeni hizmet binamızda ilk meclis toplantısını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadık. Canik'te eğitimden kültüre, sağlıktan kentsel dönüşüme kadar yaptığımız her işi birlikte başardık. İnşallah meclis üyelerimiz, belediye çalışanları ve vatandaşlarımızla birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız." diye konuştu.

"ORTAK AKILA ÖNEM VERİYORUZ"

Belediye hizmet binasının özellikleri hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Genç, "Yeni binamızda halkımıza 21. yüzyıla yakışır bir şekilde hizmet vereceğiz. Türkiyemiz büyürken biz de Canik'te yaptığımız çalışmalarla ülkemizin büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunuyoruz. Biz ortak akıla önem veriyoruz. Birlik, beraberlik içerisinde olursak, başaramayacağımız şey yok." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.