1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Bursa Özel İdare'den Karla Mücadele Personeline Teşekkür Plaketi
Bursa Özel İdareden Karla Mücadele Personeline Teşekkür Plaketi

Bursa Özel İdare'den Karla Mücadele Personeline Teşekkür Plaketi

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, kar mücadelesinde başarılı olan personeli teşekkür plaketiyle ödüllendirdi.

A+A-

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, kar mücadelesinde başarılı olan personeli teşekkür plaketiyle ödüllendirdi. Bilal Çelik, "Türkiye'nin karla mücadelesi ve asfalt çalışmalarında en tecrübeli ekiplerinden birine sahibiz, arkadaşlarımız 24 saat aralıksız çalışıyor. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Bilal Çelik, 2012 ve 2013 kış sezonunda başarılı çalışmalarından dolayı İl Özel İdaresi Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personelle bir araya geldi.

Çalışanlara yönelik konuşan Çelik "Sizler yapmış olduğunuz çalışmayla Bursa'mızın yüz akı oldunuz, ulaşamadığınız hiç bir köy kalmadı sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Genel Sekreter Bilal Çelik, kış sezonunda 6 ekip, 28 araç ve 60 personel ile 24 saat aralıksız çalışarak köy yollarını açık tutmaya çalıştıklarını belirterek, kapanan bütün köy yollarının aynı gün içinde açıldığını söyledi.

Kış sezonu boyunca başarılı çalışma yürüten personele teşekkür plaketi veren Bilal Çelik, kendilerinden yeni sezonda daz aynı başarılı çalışmaları beklediklerini sözlerine ekledi.

CİHAN

Bursa Özel İdare'den karla mücadele personeline teşekkür plaketi

Bursa Özel İdare'den karla mücadele personeline teşekkür plaketi

Bursa Özel İdare'den karla mücadele personeline teşekkür plaketi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.