1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bursa'daki Eylemlerde Kamu Malına Zarar Veren 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Bursadaki Eylemlerde Kamu Malına Zarar Veren 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'daki Eylemlerde Kamu Malına Zarar Veren 52 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

İstanbul Taksim Gezi Parkı'ndaki yaşanan olayları protesto etmek için Bursa'da düzenlenen gösterilerde 'görevli memura mukavamet, kamu malına zarar vermek ve 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası'na muhalefet' etmekle suçlanan 52 kişi adliye.

A+A-

İstanbul Taksim Gezi Parkı'ndaki yaşanan olayları protesto etmek için Bursa'da düzenlenen gösterilerde 'görevli memura mukavamet, kamu malına zarar vermek ve 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası'na muhalefet' etmekle suçlanan 52 kişi adliyeye sevk edildi.

Taksim'deki olayları protesto etmek için Cumartesi günü Kültürpark'ta toplandıktan sonra Atatürk Caddesi'ne kadar yürüyen ve gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan olaylara karıştıkları iddia edilen kişilere yönelik Bursa Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başlattı. Çalışma kapsamında kamu malına zarar veren yaşları küçük olan 18 kişinin de aralarında bulunduğu toplam 70 kişi gözaltına alındı. Yaşları küçük olan 18 kişi, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan 52 kişi ise "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet, kamu malına zarar vermek, görevli memura mukavemet' iddiasıyla adliyeye sevk edildi.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.