1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarından 2 Bin 200 Çocuk Faydalanacak
Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarından 2 Bin 200 Çocuk Faydalanacak

Büyükşehir’in Yaz Spor Okullarından 2 Bin 200 Çocuk Faydalanacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik 8 ayrı branşta açtığı yaz spor okullarına başvurular başladı.

A+A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 7-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik 8 ayrı branşta açtığı yaz spor okullarına başvurular başladı. Geçen yıl bin 980 çocuğun katıldığı kurslardan bu yıl 2 bin 200 çocuğun faydalanması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi, 24 Haziran-23 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek yaz spor okulu kayıtları başladı. 19 Haziran’a kadar sürecek başvurular, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’ne yapılabilecek. Başvurular, kontenjanlarla sınırlı olacak.

Çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel gelişmesine katkıda bulunmak, bilgili, girişken ve sağlıklı yeni nesiller yetiştirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen kurslarda yüzme, futbol, basketbol, bayan voleybol, tenis, satranç, tekvando ve karate olmak üzere toplam 8 branşta kurs verilecek.

Büyükşehir Belediyesi bu yıl yaz spor okulu eğitim alanlarına Aksu, Varsak ve Döşemealtı bölgelerini de dahil ederek hizmetini daha geniş bir alana yaydı. Bu kapsamda Aksu’da Antbirlik Tesisleri Spor Salonu’nda basketbol ve bayan voleybol, Varsak ve Döşemealtı’nda ise futbol eğitimleri gerçekleştirilecek.

Tüm branşlarda, konularında deneyimli ve yeterlilik belgesi olan antrenörler tarafından eğitim verilecek. Başvuru için başvuru formunun doldurulması, çocuğun kimlik fotokopisi ile aile hekimlerinden veya sağlık kurumlarından çocuğun spor yapmasında sakınca olmadığına ilişkin bir sağlık raporunun getirilmesi isteniyor. Kurslar için 321 24 70 ve 321 18 98 numaralı telefonlardan daha detaylı bilgi alınabilecek.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.