1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Denizli Belediyesi Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar Ve Yazıcı Hediye Etti
Denizli Belediyesi Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar Ve Yazıcı Hediye Etti

Denizli Belediyesi Muhtarlara Dizüstü Bilgisayar Ve Yazıcı Hediye Etti

Denizli Belediyesi, daha verimli ve sağlıklı çalışabilmeleri, vatandaşların işlemlerini kolaylaştırabilmeleri amacıyla il sınırlarında bulunan 79 mahallenin muhtarlarına, son teknolojiye sahip dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

A+A-

Denizli Belediyesi, daha verimli ve sağlıklı çalışabilmeleri, vatandaşların işlemlerini kolaylaştırabilmeleri amacıyla il sınırlarında bulunan 79 mahallenin muhtarlarına, son teknolojiye sahip dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Belediye Başkanı Osman Zolan, muhtarlarla Çamlık Çalışma Ofisi’ndeki kahvaltıda biraraya geldi. Bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Zolan, “Halka en iyi hizmetin en kısa zamanda ulaştırılması, en önemli hedefimiz. Bu noktada muhtarlarımız da en önemli çalışma arkadaşlarımız. Onların da teknolojik imkânları en iyi şekilde kullanması amacıyla desteklerimiz bundan sonra da sürecek.” dedi.

Denizli’ye hizmet vermek adına muhtarlarla sürekli iletişim halinde olduklarını dile getiren Başkan Zolan, “Muhtarlar mahallerdeki elimiz, ayağımız, gözümüz. Mahallelerdeki dertleri, sıkıntıları bizlere aktaran sizlersiniz. Göreve başladığımız günden itibaren muhtarlarımızla birlikte hareket etme gayreti içinde olduk. Vatandaşlarımıza hizmet götürme konusunda sizleri çalışma arkadaşları olarak görüyoruz. Yaklaşık 20 mahallemize muhtarlık binaları yaptık. Çağımız bilgi çağı; istedik ki teknolojik altyapısı güçlü muhtarlıklarımız olsun. Bugün burada dağıttığımız dizüstü bilgisayar ve yazıcılarla bir yandan işleriniz kolaylaşsın, bir yandan da çeşitli işlemleri için başvuran yurttaşlarımızın işleri daha hızlı yapılsın. Bu bilgisayarlar, muhtarlarımızla bilgi alışverişimizi de hızlandıracaktır.” diye konuştu. Zolan, bilgisayar dağıtımın ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.