1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. Egeli Etkihaber: İZMİRLİLER ÇİM KONSERLERİ SİZİ BEKLİYOR!
Egeli Etkihaber: İZMİRLİLER ÇİM KONSERLERİ SİZİ BEKLİYOR!

Egeli Etkihaber: İZMİRLİLER ÇİM KONSERLERİ SİZİ BEKLİYOR!

'Egeli Etkihaber'den al haberi' diye boşuna yazmıyorum. Daha önce kentte sinema şölenini duyuran Egeli Etkihaber, şimdi de yaz aylarında evde bunalan İzmirlilere güzel bir haber daha veriyor...

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz akşamlarına farklı bir soluk getiren geleneksel “Çim Konserleri” tüm hızıyla devam edecek. Temmuz finalini Salı akşamı “Yeni Türkü” grubu ile yapmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ağustos ve Eylül aylarında da sevilen sanatçıları İzmirlilerle buluşturacak. Ücretsiz konserler saat 21.00’de Tarihi Havagazı Fabrikası, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve İnciraltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.

 

HEM ROCK HEM BOZLAK

 

Şarkılarıyla 7’den 70’e herkesin gönlünü çalan efsane grup Yeni Türkü 31 Temmuz’da Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda, kendine has yorum tarzıyla yeni dönemin sevilen ismi Kalben 2 Ağustos’ta Havagazı Fabrikası’nda, farklı ses tonuyla büyük bir dinleyici kitlesi oluşan Mehmet Erdem 7 Ağustos’ta Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda, Türkçe rock müziğin efsane isimlerinden Feridun Düzağaç 9 Ağustos’ta Havagazı Fabrikası’nda İzmirlilerle olacak.

 

Türk rock müziğinin en önemli temsilcilerinden Harun Tekin ve Koray Candemir yepyeni bir konseptle seyircisiyle buluşuyor. İkili en sevilen şarkılarını akustik formda söyleyecek ve sohbetleriyle izleyenleri kahkahaya boğacak konser 11 Ağustos’ta İnciraltı Açık Hava Tiyatrosu’nda olacak.

 

ETNİK VE FOLK MÜZÜK DE VAR!

 

Etnik halk ve folk müzik öğeleri ile elektronik, funk ve modern Avrupa müziğinin harmanını çok iyi yapan grup Baba Zula, 16 Ağustos’ta Havagazı Fabrikası’nda, Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biri olan Türk saz ve ses sanatçısı İsmail Altunsaray 28 Ağustos’ta Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda sahne alacak.

 

CEM KARACA ŞARKILARI

 

Son zamanlarda alternatif alanda cover parçalarıyla güzel bir çıkış yapan Melek Mosso 30 Ağustos’ta Havagazı Fabrikası’nda, Türk Halk Müziği sanatçısı bağlama ustası Cengiz Özkan da 4 Eylül’de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda sanatseverlerle bir araya gelecek. Bu yılki Çim Konserleri serisi, 22 Eylül’de İnciraltı Açıkhava Tiyatro sahnesinde sevilen Cem Karaca şarkılarının yer aldığı Cem'niyet ile sona erecek.

 

cem1-(1).pngcem2-(1).png

 

Siz siz olun bu sıcak havalarda hem de çimlerin üzerinde bu konserleri kaçırmayın....

 

EGE'NİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.