1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ehider Okuma Salonları, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi
Ehider Okuma Salonları, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Ehider Okuma Salonları, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Eğitim ve Halkla İlişkiler Derneği’nin (EHİDER) yaptığı seviye tespit sınavında başarılı olan öğrenciler, törenle ödüllendirildi.

A+A-

Eğitim ve Halkla İlişkiler Derneği’nin (EHİDER) yaptığı seviye tespit sınavında başarılı olan öğrenciler, törenle ödüllendirildi. Törende konuşan EHİDER Genel Sekreteri Mustafa Doğancı, hayırseverlerin açtığı okuma salonlarında okuyan yüzlerce öğrencinin Türkiye’nin farklı yerlerinde güzel okulları kazandığını ve iyi bir geleceği imza attıklarını söyledi.

    Diyarbakır Özel Nil Koleji konferans salonunda düzenlenen törene EHİDER Genel Sekreteri Mustafa Doğancı, genel sekreter yardımcısı Halis Atlı, okuma salonları müdür ve öğretmenleri ile öğrenci ve veliler katıldı. EHİDER olarak vefalı hayırseverlerin maddi ve manevi destekleriyle Diyarbakır merkezinde ve birçok ilçesinde eğitim, kültür ve sosyal faaliyetler bakımından çok önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Doğancı, “Çocuklarımızı, istikbalimizi omuzlarında bayraklaştıracak gençler olarak görüyoruz ve bu amaçla dershaneye gidemeyen yüzlerce öğrenciye ücretsiz SBS kursu ve ders takviye kursu vermekteyiz.” dedi.

    Okuma salonlarında eğitimin yanı sıra il dışı ve il içi gezi programları, piknikler, yaz kursları, Kur’an kursları ve sportif programlarla çocukların her yönüyle faziletli, erdemli ve çalışkan insan olarak geleceğe hazırlamanın gayreti içinde olduklarını anlatan Doğancı, “Yüzlerce öğrenciyi Türkiye’nin ve Diyarbakır’ın en güzel okullarına en yüksek puanlarla yerleştirmeyi başaran EHİDER okuma salonları, önümüzdeki yılda daha çok okuma salonu ile daha çok öğrenciye hitap etmenin haklı heyecanını yaşıyor.” diye konuştu. Çocuklara özgüven kazandırma amacıyla 5., 6. ve 7’inci sınıflara yönelik Diyarbakır il merkezinden Hazro’ya, Kulp’a kadar tüm şubelerinde seviye tespit sınavı yaptıklarını anlatan Doğancı şunları söyledi: “Başarılı öğrencileri tespit edip onları en güzel şekilde ödüllendirmek ve bu şekilde çocuklarımızın özgüvenlerini geliştirmek istedik. Diğer taraftan önümüzdeki yıl okuma salonlarımızda eğitim görecek çocuklarımıza ulaşmak istedik. Sınavda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

    Konuşmaların ardından çocuklara notebook, netbook, tablet, fotoğraf makinesi, mp5 ve mp4’ten oluşan hediyeler verildi. CİHAN

EHİDER Okuma Salonları, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

EHİDER Okuma Salonları, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.