1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. EKMEK BIÇAĞIYLA PTT SOYDU
EKMEK BIÇAĞIYLA PTT SOYDU

EKMEK BIÇAĞIYLA PTT SOYDU

Tuzla’da PTT şubesine gelen bir kişi, ekmek bıçağı ile etkisiz hale getirdiği görevlilerden yaklaşık 5 bin TL alarak kayıplara karıştı.

A+A-

Tuzla’da PTT şubesine gelen bir kişi, ekmek bıçağı ile etkisiz hale getirdiği görevlilerden yaklaşık 5 bin TL alarak kayıplara karıştı.

Olay, Şifa Mahallesi Fatih Caddesi 31 numarada bulunan PTT şubesinde gerçekleşti. Saat 11.00 sıralarında yüzünü bandana ile kapatan ve elinde ekmek bıçağı bulunan 20 yaşlarında bir kişi, içeride 2 çalışan ve 3 müşterinin bulunduğu sırada PTT şubesine girdi. Müşterilerin şaşkın bakışları arasında elindeki bıçakla görevli memuru öldürmekle tehdit eden soyguncu, elindeki poşeti görevli memura vererek kasadaki paraları içine doldurmasını istedi. Soyguncu daha sonra içerisinde yaklaşık 5 bin TL konulan poşeti aldıktan sonra yaya olarak kayıplara karıştı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, müşterilerin ve çalışanların verdikleri eşkal bilgileri doğrultusunda kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Polis, soygunun gerçekleştiği PTT şubesinden yaklaşık 100 metre mesafede bulunan Sezen Sokak üzerinde zanlının yüzünü kapatmakta kullandığı ve kaçarken yol kenarına attığı bandanayı buldu.

Soygun sırasında doğalgaz faturasını yatırmak için PTT şubesinde bulunan Tellinaz Yıldız isimli kadın çok korktuğunu belirtti. Yıldız, “Doğalgaz faturası yatırmak için postaneye girmiştim. Görevli bayana 100 TL parayı verdiğim sırada arkadan biri geldi. Elinde bıçakla bayana ‘kalk, sakın sesini çıkartma seni öldürürüm, bana para lazım!’ dedi. Daha sonra da bayandan para dolu poşeti alarak kaçtı, çok korktum.” diyerek olayı anlattı.

Polis, soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

Ekmek bıçağıyla PTT soydu

Ekmek bıçağıyla PTT soydu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.