1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. GÜLNAR'DA HAYIR ÇARŞISI AÇILDI
GÜLNARDA HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

GÜLNAR'DA HAYIR ÇARŞISI AÇILDI

Gülnar İlim Kültüre Hizmet ve Öğrencilere Yardım Derneği, Merkez Camii yanında, öğrenciler yararına kermes açtı.

A+A-

Gülnar İlim Kültüre Hizmet ve Öğrencilere Yardım Derneği, Merkez Camii yanında, öğrenciler yararına kermes açtı. Kermes, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü sona erecek

        Kermesin açılışında konuşan yurt müdürü Mustafa Şeker, "Talebe yurdumuzda Gülnar çevre köylerinden gelen öğrencilerimiz kalmaktadır. İhtiyaç sahibi bu öğrencilerimizin 3 öğün yemekleri dahil her türlü ihtiyaçlarını derneğimiz bünyesinde hayırseverler tarafından karşılanmaktadır. On gün sürecek olan kermesimizden elde edilen gelirlerin tamamı talebelerimize kullanılacaktır. Kermesimize katkıda bulunan bütün halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

        Kermesin açılışında kesilen kurbanlık açık arttırmaya çıkarıld. Kurban, bin 300 TL’ye Belediye Başkan Vekili Tevfik Emsal adına kesildi. Okunan Kur’an-ı Kerim ve ilçe müftüsü Zekeriya Koçak’ın yaptığı duanın ardından Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkan Vekili Tevfik Emsal ve İlçe Emniyet Amiri Hamza Bilgen tarafından kermesin kurdelesi kesildi.

        Açılışta konuşan Kaymakam Tekin Dundar, "Sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya örnek olan derneklerimizin bu tür faaliyetlerini memnuniyetle karşılıyoruz. Öğrenciler yararına düzenlenen kermesler bizim için onur vericidir. Emeği geçen ve tertip edenlere şükranlarımı sunarım." dedi.
CİHAN

Gülnar'da hayır çarşısı açıldı

Gülnar'da hayır çarşısı açıldı

Gülnar'da hayır çarşısı açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.