1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Erid Üyesi Çakır: Tuskon'un Nimetlerinden Faydalanmak İstiyoruz
Erid Üyesi Çakır: Tuskonun Nimetlerinden Faydalanmak İstiyoruz

Erid Üyesi Çakır: Tuskon'un Nimetlerinden Faydalanmak İstiyoruz

Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyesi Zafer Çakır, “TUSKON tarafından düzenlenen ve 140 ülkenin katılacağı Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü fuarının yurt dışına açılmamız için büyük bir fırsat olacağını inanıyorum.

A+A-

Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) üyesi Zafer Çakır, “TUSKON tarafından düzenlenen ve 140 ülkenin katılacağı Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü fuarının yurt dışına açılmamız için büyük bir fırsat olacağını inanıyorum.” dedi

    ERİD üyesi Zafer Çakır, Türkiye İş Adamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen Türkiye-Dünya Ticaret köprüsü fuarına katılacak.

    TUSKON tarafından bu sene 18. si düzenlenecek olan Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü fuarına bu sene 140 ülkeden birçok sanayici ve iş adamı katılacak. Türkiye’ deki iş adamlarının yurt dışına açılması amacıyla büyük önem taşıyan fuarda Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği üyesi Zafer Çakır Obal alüminyum firmasıyla stant açacak. TUSKON tarafından düzenlenen fuara daha önce gezmek amacıyla katıldığını kaydeden Çakır, fuarın kendileri için çok yararlı olacağını ve yurt dışına açılmak adına önemli bir adım olduğunu söyledi.

    Çakır, “Ereğli’ de yapmış olduğumuz alüminyum üretim tesisini yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alan ve aylık bin 200 ton üretim kapasitesini TUSKON vasıtasıyla ve aynı zaman da ERİD üyesi olarak da kendimizi hem dünya insanlarına tanıtmak hem de ihracatımızı arttırmak, ihracatımıza ağırlık vererek böyle ticaret girişimi yapmak istiyoruz. Daha önceki fuarlara stant olarak değil ama gezmek amacıyla katılmıştık. Bu katıldığımız fuarlarda ciddi farklılıklar görmüştük. Daha önce biz profil alıp kesiyorduk. Ama şu anda ham mamul ürettiğimiz için bunun TUSKON aracılığıyla aynı zaman da 140 ülke sizin ayağınıza kadar geliyor. Siz 140 ülkeden her bir insanla görüşmeye kalksanız ekonomik boyutlar astronomik boyutlara çıkacak. Böyle bir hizmet ve nimetten faydalanmak ve aynı zaman da ve Ereğli’ de böyle bir üretimin yapıldığını insanlara anlatmak ürün satmak için böyle bir girişimde bulunuyoruz. Faydalı olacağına da gönülden inanıyorum.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.