1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Satrançta Özel Çağlayan Bulut Koleji İlçe Birincisi Oldu
Satrançta Özel Çağlayan Bulut Koleji İlçe Birincisi Oldu

Satrançta Özel Çağlayan Bulut Koleji İlçe Birincisi Oldu

Şanlıurfa Siverek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen tarafından ilçe genelinde yapılan satranç turnuvasında Özel Çağlayan Bulut Ortaokulu öğrencisi Mehmet Varan Siverek birincisi oldu.

A+A-

Şanlıurfa Siverek’te Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Eğitim Bir-Sen tarafından ilçe genelinde yapılan satranç turnuvasında Özel Çağlayan Bulut Ortaokulu öğrencisi Mehmet Varan Siverek birincisi oldu. çekişmeli geçen turnuvada Çağlayan Bulut Koleji de takım sıralamasında 1. oldu.

Yapılan müsabakalarda rakiplerinin hepsini yenen Mehmet Varan ortaokullar arasında Siverek 1.'si oldu. Okul Müdürü Ramazan Samsa yaptığı açıklamada, okul olarak sadece akademik başarılarla yetinmediklerini, öğrencilerinin bireysel ve takım olarak sanatsal ve sportif başarılar elde etmeleri için de çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Amaçlarının öğrencilerinin vakitlerini iyi geçirmek ve düşünme yeteneklerini geliştirmek olduğunu da belirten Samsa, öğrencilerin bu faaliyetlerle daha da yakınlaştığını ve boş zamanlarını da olumlu yönde değerlendirdiklerini söyledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.