1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Erzurum'da Silahlı Bıçaklı Saldırı
Erzurumda Silahlı Bıçaklı Saldırı

Erzurum'da Silahlı Bıçaklı Saldırı

Erzurum'da aralarında trafikte araçla yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı, bıçaklı kavgada bir kişi karnından yaralandı.

A+A-

Erzurum'da aralarında trafikte araçla yol verme meselesi yüzünden çıkan silahlı, bıçaklı kavgada bir kişi karnından yaralandı. Yaralı, kaldırıldığı Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Eski bir sabıkalı olan saldırgan ise olaydan sonra yakalandı.

Yakutiye ilçesi Gürcükapı semti Kirpik Sokak üzerinde trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışma kanlı sonuçlandı. Cezaevinden yeni çıktığı iddia edilen Muhammet O., kullandığı 34 VE 2567 plakalı araçla, kendisine yol vermeyen Necati Yılmaz( 37) idaresindeki 25 FN 587 plakalı araca 4 el kurşun sıktı. Aracından inen Yılmaz, yaya olarak olay yerinden kaçarken, arkasından koşan ve hıncını alamayan Muhammet O. Demirciler Sitesi'nde bu sefer Yılmaz'a bıçakla saldırdı. Daha sonra tabancayı olay yerinde bir otomobilini altına atan O., olay yerinden kaçtı. Yaralı Yılmaz ise çevredeki vatandaşlar tarafından bir otomobile bindirilerek hastaneye sevk edildi.

Kavga sonrasında saldırgan, asayiş şubesi ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. CİHAN

Erzurum'da silahlı, bıçaklı saldırı

Erzurum'da silahlı, bıçaklı saldırı

Erzurum'da silahlı, bıçaklı saldırı

Erzurum'da silahlı, bıçaklı saldırı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.