1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fazlı Bayram Hadi'den Hentbol Temsilciliğine Destek
Fazlı Bayram Hadiden Hentbol Temsilciliğine Destek

Fazlı Bayram Hadi'den Hentbol Temsilciliğine Destek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana’nın hentbolda eski günlerini yakalaması için her türlü desteği sağlayacağını söyledi.

A+A-

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana’nın hentbolda eski günlerini yakalaması için her türlü desteği sağlayacağını söyledi.

Hadi, Menderes Spor Salonu’nun üst katındaki toplantı salonunda hentbol camiasıyla bir araya geldi. Hadi burada yaptığı konuşmada, olimpiyatların ardından il temsilcilerin değişikliğe uğradığını, geçmiş dönemlerde milli formayı giyen eğitimci Metin Muhacir’in Hentbol İl Temsilcisi olduğunu, kan değişikliğinin yararlı olacağına inandığını kaydetti. Adana’nın tesis konusunda şanslı olduğuna dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti: ‘’Adana’da olimpik ölçülerde Çukurova Üniversitesi ve Yüreğir Serinevler Spor Salonu mevcut. Ayrıca Nihat Geven ile Asım Savaş Spor Tesisleri’nin yanı sıra bazı okulların da salonu var. Geçmiş dönemlerde kentimiz hentbolda hayli iyi konumdaydı. Adana’nın hentbolda eski başarılarını yeniden yakalaması için her türlü desteği sağlayacağım. Tesis, araç, malzeme konusunda kulüplerin sürekli yanında yer alacağım. Başarılı okul ve kulüplere tüm olanakları seferber edeceğim. Dileğimiz, Adana’nın 1980’li yıllardaki başarısını yeniden yakalamak.’’
Daha önce görev yaptığı illerde hentbolun gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışmalar yaptığının altını çizen Hadi, Konya ve Zonguldak’ta köylerde bile hentbol oynanmasını sağladığını ifade etti.
Yeni göreve atanan Metin Muhacir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’nin vereceği desteğin kendisini heyecanlandırdığını ifade etti. Aileyi yakından tanıdığını belirten Muhacir, ‘’Uzun yıllar duraklama dönemi yaşadık. Bu açığı çok çalışarak kapatacağımıza inanıyorum. Özellikle İl Müdürü Hadi’nin katkılarıyla Adana’nın sesisin gür çıkmasını sağlayacağız.’’ diye konuştu.

Hentbol İl Koordinatörü Kamil Dikici, il genelinde yaş gruplarına göre tarama yapacaklarını, Çukurova Üniversitesi tesislerinden yararlanılmasını sağlayacağını, başarılı sporcuları milli takımlara kazandıracağını belirtti.

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Kazım Tekin, yeni projelerle hentbolun kısa zamanda patlama yapacağına inandığını söyledi.

Toplantıya, Şube Müdürü Mahmut Kır ile hentbol antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri k
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.