1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fenerbahçe'de ilk plan Ersun Yanal
Fenerbahçede ilk plan Ersun Yanal

Fenerbahçe'de ilk plan Ersun Yanal

İstanbul’a dün gelen Yanal, listenin başında! Fakat yönetimin içinden bazı isimler yabancı teknik adam konusunda henüz kararını vermeyen başkan Aziz Yıldırım’a baskı yapıyor.

A+A-
Spor Toto Süper Lig’de 2 senedir G.Saray’ın ardından 2. olan ve bunun 3.’süne  tahammülü olmayan taraftar, F.Bahçe’nin yeni hocasını bekliyor. 3 sezon üst üste görev yaparak tarihe geçen Aykut Kocaman’ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için sarı-lacivertli yönetim, durmadan toplantı halinde.
 
Dün gün boyu sık sık bir araya gelen başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi, hoca sorunu masaya yatırdılar. Tabii ki çoklu ortamdan tek ses çıkması da beklenemezdi.
 
Kulüp binasındaki görüşmelerin çoğunda kulübün efsane ismi, NTVSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen de yer aldı. Ve ortak karar bir türlü çıkmadı.
 
Esasında öğle saatlerinde Ersun Yanal İstanbul’a iniş yaptığında herkes ‘Bitti bu iş’ yorumlarına başlamıştı.
 
Fakat durum biraz karışık. Evet, Ersun Yanal F.Bahçe’nin hoca adayları içinde.Hatta listenin ilk sırasında A planı olarak yer alıyor.
 
Yine de birçok alternatif de onun arkasından geldiği için dün herhangi bir açıklama yapılmadı kulüpten.
 
Karar çok yakında Hoca konusunda henüz yolun başında sarı-lacivertliler.
 
Hem Aziz Yıldırım hem de yöneticiler daha ortak bir noktada buluşamadılar. Bazıları Ersun Yanal, bazıları Mustafa Denizli, bazıları da yabancı hoca istiyor. Fakat son kararı  verecek olan Aziz Yıldırım, herkesi dinleyip, çabuk karar vermekten haklı olarak kaçınıyor.  Ama bu belirsizliğin çok uzun süreceğini zannetmiyoruz. F.Bahçe Yönetimi ya Yanal’la ya da yabancı bir hocayla masaya oturacak gibi duruyor.

Ersun Yanal İstanbul’da

Ersun Yanal İstanbul’da

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.