1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özel Zuhal İlköğretim Öğretmen Ve Velileri Ahlat'la Kardeşlik Köprüsü Kurdu
Özel Zuhal İlköğretim Öğretmen Ve Velileri Ahlatla Kardeşlik Köprüsü Kurdu

Özel Zuhal İlköğretim Öğretmen Ve Velileri Ahlat'la Kardeşlik Köprüsü Kurdu

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Özel Zuhal İlköğretim Okulu öğretmen ve velileri, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Alparslan Ortaokulu ve Ovakışla Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret etti.

A+A-

Manisa'nın Salihli ilçesindeki Özel Zuhal İlköğretim Okulu öğretmen ve velileri, Bitlis’in Ahlat ilçesindeki Alparslan Ortaokulu ve Ovakışla Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret etti. Öğrenci ve öğretmenlerle buluşan grup, her gittiği yerde çok değişik hayat hikayeleri dinledi, karşılıklı hediyeleşmeler oldu. Veliler ve öğretmenler, Ahlat'tan öğrendikleri en güzel şeyin, kardeşliğe sahip çıkmak olduğunu söyledi.

Özel Zuhal İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Bekir Nazlı, yaptığı açıklamada, “Gönül köprülerinin, birlik ve beraberliği arttırdığına şahit olduk. Ahlat’ta beklentilerin üzerinde bir evsahipliğiyle karşılaştık. Türkiye’nin farklı enstrümanlarının oluşturduğu bir koro gibi. Biz bu ülkede farklı unsurların, farklı milletlerin, farklı dinî anlayışların veya aynı dinden farklı mezheplerin bin yıldır huzur içinde yaşadığı bir gelenekten geliyoruz. Önemli olanın kardeşlik ve karşılıklı anlayış olduğunu yerinde görmüş olduk. Kardeşlik duygularının gelişmesi adına farklı velilerimizle gezilerimize devam edeceğiz.” dedi. Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç da, ''Bu kardeşlik, ancak gönüllülük esasına dayalı olarak yapılır. Biz buradaki öğretmenler ve idareci arkadaşlarla bu işin çok güzel neticeler vereceğine inanıyoruz. Salihli'den gelen öğretmenlerimiz ve velilerimiz bize güç verdi, kardeşliğe olan inancımızı arttırdı. Bu ülke, çok güçlüklerle karşılaştı ve hepsini aşmayı yine kardeşlikle başardı. Bu ziyaretler, gönüllerin birbirine ısınması adına çok önemli.'' şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.