1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fikret Orman: Serdal Adalı Nezaket Göstermiş
Fikret Orman: Serdal Adalı Nezaket Göstermiş

Fikret Orman: Serdal Adalı Nezaket Göstermiş

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı’na, aday listesini teslim etmek için geldiği kulüp binası çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

A+A-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı’na, aday listesini teslim etmek için geldiği kulüp binası çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Orman, yarıştaki rakibi Serdal Adalı'nın açıklamalarının sorulması üzerine ise "Serdal Adalı nezaket göstermiş." dedi.

16 Haziran 2013 Pazar günü yapılacak olan olağan seçimli kongrede başkanlığa tekrar adaylığını açıklayan Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte Akaretler’deki Beşiktaş Kulübü’ne gelerek yönetiminde yer alacağı isimlerin bulunduğu dosyayı teslim etti.

Kulüpten çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Fikret Orman, diğer başkan adayı Serdal Adalı’nın 'Kendisini kırdıysam özür dilerim' açıklamalarına cevap vererek, “Sağolsun nezaket göstermiş.” ifadelerini kullandı.

Orman, “Serdal Adalı sağolsun nezaket göstermiş. Bu işler gelip geçecek. Biz Beşiktaş ailesiyiz. Herkesin tek amacı var. Bu tür süreçlerde kötü sözler söylemek Beşiktaşlıya yakışmaz. Ben de kırgınlığımı belirtmiştim. Serdal Adalı sağolsun anlamış. Türkiye'nin en eski kulübüyüz. Her şeyin öncüsüyüz. Herkesin takdir ettiği kulübüz. Kulübü temsil eden bizlerin dikkatli olması gerekir. Ben ilk günden beri o çizgide devam ediyorum.” dedi.

LİSTEMİZİ AZ SAYIDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Fikret Orman seçim de yönetim listesini az sayıda tutmaya çalıştıklarını söyleyerek, “Tüzük değişikliği olduğu için 250 imza gerekiyordu. Onları ve ön listeyi teslim ettik. Önümüzdeki 10 gün seçmenlere konuşmalar yapacağız. Seçimin Beşiktaş’a yakışır şekilde geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Fikret Orman, asıl listesini gelecek hafta vereceğini belirterek, "Bir haftalık süreç var. Bilgi vermekten kaçındığımızdan değil, maalesef bu süreçte isim açıkladığımızda, ona karşı yakışıksız şeyler oluyor. Girmeyin, etmeyin diye baskılar yapılıyor." dedi.

Amaçlarının Beşiktaş'a hizmet etmek olduğunu söyleyen Fikret Orman, "O yüzden saklanacak, gizlenecek bir şey yok. Çarşamba gününe kadar görüşmelerimizi yapıyoruz. Benimle beraber hizmet edecek arkadaşları yazacağız. Zaten hazır bir yönetim kurulumuz var. O yönetim kurulundan arkadaşlarımızla beraber bugünlere geldik. Çok emekleri var. Liste sıkıntımız yok. Az sayıda insanla devam etme niyetimiz var. Çok talep geliyor. İlgi gösteriyorlar. Elimizden geldiğince uyumlu çalışacak liste yapmaya çalışıyoruz. Seçim bir gündür, yönetim kurulu ile 3 yıl çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

İŞ MAKİNELERİNİ STADYUMDAN ÇEKTİK

Başkan Fikret Orman, BJK İnönü Stadı’nda yıkım için bulunan iş makinelerini şu an için oradan kaldırdıklarını söyledi. Orman, “Şu anda halen devam eden Gezi Parkı olaylarına binaen tonsiyon orada halen yüksek. İş makinemizi geçen gün düz kontak yaptılar. Emniyetimizin bir ricası oldu ve iş makinelerini oradan kaldırdık. Geçen hafta yıkım için ilk başlangıçı yapmıştık. Esasında beklemememiz lazım. Bir gün bile bizim için çok önemli. Sadece sürecin geçmesini bekliyoruz. Geçtiği gün tekrar devam edeceğiz.” dedi.
CİHAN

Fikret Orman: Serdal Adalı nezaket göstermiş

Fikret Orman: Serdal Adalı nezaket göstermiş

Fikret Orman: Serdal Adalı nezaket göstermiş

Fikret Orman: Serdal Adalı nezaket göstermiş

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.