1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Florya Engelliler Yaz Kampı Engelli Vatandaşları Bekliyor
Florya Engelliler Yaz Kampı Engelli Vatandaşları Bekliyor

Florya Engelliler Yaz Kampı Engelli Vatandaşları Bekliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Müdürlüğü (İSEM), 2013 yaz döneminde Florya Engelliler Yaz Kampı'nın kapılarını 19.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Müdürlüğü (İSEM), 2013 yaz döneminde Florya Engelliler Yaz Kampı'nın kapılarını 19. kez engelli vatandaşlara ve ailelerine açmaya hazırlanıyor.

Engelli ve ailelerini sosyal yaşamın her alanında destekleyerek engelli ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan İSEM, denize karşı 60 bin metrekare alana yayılan, tam donanımlı 55 kamp evinden oluşan Florya Engelliler Yaz Kampını özel bir açılış töreniyle engellilerin hizmetine sunacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş’ın gerçekleştireceği Engelliler Yaz Kampı 2013 yılı sezon açılış töreninde, yetenekli engelli müzisyenlerden oluşan İSEM Müzik ve Gösteri Sanatları Toplulukları davetlilere canlı performans sergileyecek.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.