1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gülben Ergen Yaptırdığı Anaokulunun Açılışına Katıldı
Gülben Ergen Yaptırdığı Anaokulunun Açılışına Katıldı

Gülben Ergen Yaptırdığı Anaokulunun Açılışına Katıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yaptırılan anaokulu, törenle hizmete girdi.

A+A-

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yaptırılan anaokulu, törenle hizmete girdi. İki derslikli anaokulunun açılışını Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen ile Vali Ali Kolat birlikte gerçekleştirdi.

Sanatçı Gülben Ergen, açılışta yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Çocukların ilk defa anaokulunda öğretmenleriyle kurdukları ilişkiyle hayatla bağdaştıklarına işaret eden Ergen, "Anaokulumuzun içini gezip gördüğünüz zaman, çocuklarınız bu anaokuluna gittiği zaman gerçekten kendilerini iyi hissedecekler. Bu okulu sizlere emanet ediyorum.” dedi.

Vali Ali Kolat ise sanatçı Gülben Ergen’e eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Vali Kolat, daha sonra sanatçı Ergen ile okulun yapımında katkısı olanlara Aşık Veysel figürlü plaket verdi.

Daha sonra anaokulunun açılışını, Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun ve sanatçı Gülben Ergen birlikte yaptı.

“ŞARKIŞLA’NIN SU SORUNU ÇÖZÜLECEK”

Öte yandan Vali Ali Kolat ve beraberindekiler Kale mevkisinde inşa edilecek içme suyu arıtma tesisinin temel atma törenine katıldı.

Vali Ali Kolat, Kanak Barajı ve arıtma tesisinin inşasıyla, Şarkışla’nın su sorununun çözüleceğine işaret etti.

Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise “Şarkışlalı kardeşlerimize daha sağlıklı ve daha temiz daha tatlı su imkânı sunacağız.” dedi.

Törene Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve vatandaşlar da katıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.